Carte

Houtkaai 4

9140 Temse
à Vendre
166 m² Vivre
240 m² Terrain
3 Chambres
Description

Op zoek naar een renovatieproject? Dit ruime pand, op loopafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen en diverse sport- en recreatiefaciliteiten, is de perfecte kans. Het pand, dat op zijn beurt drie voormalige arbeidershuizen omvat, biedt een grote straatbreedte en heel wat mogelijkheden. Tijdens de renovatie kun je er voor kiezen om er één groot, modern huis van te maken of het pand op te splitsen in twee of drie kleinere eenheden.

Het gelijkvloers telt een inkom, woonkamer, bureau, keuken en biedt toegang tot de tuin met grote buitenberging. Een deel van het huis heeft al een gedeeltelijke renovatie ondergaan en er is een inpandige garage gecreëerd. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, een badkamer, berging en toegang tot de zolderruimte.

Of je nu investeerder bent of op zoek bent naar je volgende thuis, dit pand biedt heel wat mogelijkheden. Mis deze kans niet en kom de potentie van dit unieke renovatieproject ontdekken.

* * *

Houtkaai 4 - 9140 Temse - Deze te renoveren woning is gelegen op wandelafstand van diverse winkels, openbaar vervoer, scholen en diverse sport- en recreatiemogelijkheden. De woning heeft een grote straatbreedte omdat dit voorheen 3 arbeidershuizen betrof. Later zijn deze samengesmolten tot 1 grote woning. Kopers kunnen bij de renovatie verschillende opties bekijken: 1 grote, hedendaagse woning of opdelen in 2 of 3 kleinere units. Op de benedenverdieping vinden we de inkom, woonkamer, bureau, keuken en toegang tot de tuin met grote buitenberging. Het rechtse deel van de woning heeft reeds een gedeeltelijke renovatie ondergaan waarbij een inpandige garage gemaakt is. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, badkamer, berging en toegang tot de zolderruimte.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 249.000
Revenu cadastral
€ 532
Général
Type
Maison
Terrain
240 m2
Zone habitable
166 m2
Référence
1HIJSQP2P2FY
Code Agence
db948C
EPC
623 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20240228-0003159007-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Gebouwd voor 1962)
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
18 Apr 2024
€249.000 / Vastgoed Bulteel
11 Apr 2024
€265.000 / Vastgoed Bulteel
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder