Home Maison 3080 Tervuren
Hulststraat 95
Carte

Hulststraat 95

3080 Tervuren
245 m² Vivre
4 Chambres
€645.000
Description

Te koop: prachtige, recent gerenoveerde woning met 4 slaapkamers, gelegen in de nabijheid van het Arboretum van Tervuren. Deze bijzondere woning geniet van een unieke locatie op een perceel van maar liefst 20 are 70 ca en bevindt zich niet ver van het centrum van Duisburg. Hoewel de woning omringd is door agrarisch gebied, zijn alle voorzieningen makkelijk bereikbaar.

De woning biedt een totale woonoppervlakte van ongeveer 240 vierkante meter. Het interieur bestaat uit een authentieke inkomhal met tegelvloer, die leidt naar een ruime en lichte woonkamer voorzien van parket. De gedeeltelijk geïnstalleerde keuken is klaar om naar eigen smaak afgewerkt te worden en geeft toegang tot de tuin en het terras. Op de eerste verdieping vindt u twee gezellige slaapkamers met parket en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De derde slaapkamer bevindt zich op de zolderverdieping, net als de tweede badkamer met douche, bad en wastafel.

Naast de hoofdwoning is er een groot bijgebouw van 91 vierkante meter, toegankelijk via de woonkamer. Dit bijgebouw werd vroeger gebruikt als atelier voor kunstexposities, maar kan makkelijk omgevormd worden tot extra woon- of werkruimte. De vierde slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping van dit bijgebouw.

De woning beschikt ook over een kelder en een prachtige tuin die dienst doet als verbindingsweg tussen het Zoniënwoud en het park van Tervuren. De tuin biedt een schitterend uitzicht op het aangrenzende agrarische gebied.

Deze woning is ideaal voor gezinnen dankzij haar kindvriendelijke ligging. Verdere voordelen zijn de hoge energiezuinigheid (EPC B), de dakisolatie, de recente gevelbekleding, de zonnepanelen, de thuisbatterij en een gerenoveerd dak. De woning bevindt zich niet in een overstromingsgevoelig gebied en heeft zowel voor het gebouw als het perceel een A-score. Bezoeken kan uitsluitend op afspraak. Mis deze unieke kans niet!

* * *

Hulststraat 95 - 3080 Tervuren - Fantastisch gelegen woning met 4 slaapkamers en prachtig zicht op het Arboretum van Tervuren te koop. De recent gerenoveerde woning bevindt zich op een perceel van 20 are 70 ca en op korte afstand van het centrum van Duisburg. Omgeven door agrarisch gebied doch op korte afstand van alle faciliteiten. Totaal bewoonbare oppervlakte: +/- 240m². Indeling: Authentieke inkomhal met tegelvloer (6m²), doorgaand naar de ruime living met parket en veel lichtinval (31m²), gedeeltelijk geïnstalleerde keuken (14m²) aanwezig doch verder af te werken, doorgang via keuken naar tuin en terras. Eerste verdiep: nachthal (2m²), slaapkamer 1 (14,5m²) met parket, slaapkamer 2 (14,5m²) aan de voorzijde van woning, badkamer 1 (4,5m²) met douche, wastafel en toilet. Zolderverdiep: Derde slaapkamer (24m²). Tweede badkamer (4,5m²) met douche, bad en wastafel. Groot bijgebouw (91m²) toegang via living met enorm veel potentieel. Bijgebouw werd voordien als atelier gebruikt voor tentoonstelling van kunst maar kan perfect omgevormd worden tot extra leefruimte, appartement of plaats voor vrij beroep. Op het tweede verdiep is er nog een 4de slaapkamer (24m²). Kelder aanwezig (16m²). Fantastische tuin met vele planten en diersoorten die fungeert als corridor tussen Zoniënwoud en park van Tervuren. Mooie verzichten op het agrarisch gebied achter de tuin. Kindvriendelijke ligging, kortom een niet te missen opportuniteit!! Geen renovatieverplichting (EPC B), isolatie onder dak, recente crepi, zonnepanelen, thuisbatterij, gerenoveerd dak. Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied. Gebouwscore A en perceelscore A. Bezoeken op afspraak..

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 645.000
Revenu cadastral
€ 795
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1937
Zone habitable
245 m2
Référence
CVB9TS71T2UN
Code Agence
356257
EPC
172 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240105-0003100232-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Nee
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€645.000 / Ifac Service
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder