Home Maison 3080 Tervuren
Bergestraat 8
Carte

Bergestraat 8

3080 Tervuren
206 m² Vivre
118 m² Terrain
€539.000
Description

Deze ruime woning, bijgewerkt en bijna volledig gerenoveerd in 2016, is zorgvuldig onderhouden en biedt een royale bruikbare vloeroppervlakte van 206 m². Bevindt zich in een rustige, groene buurt in Tervuren, maar nog steeds dichtbij het stadscentrum. Alle gemakken zoals openbaar vervoer, scholen, winkels, sportfaciliteiten en het park liggen op korte loopafstand.

De woning heeft een doordachte indeling: de begane grond herbergt een inkomhal, toilet, woonkamer, eetkamer en keuken. De twee bovenste verdiepingen bieden beide een nachthal, twee slaapkamers en een badkamer of toilet. Extra functies zijn o.a. de aanwezigheid van een kelder en een groot zonneterras met luifel.

Energiezuinigheid is ook gegarandeerd, dankzij de gunstige EPC-score van C - 230 kWh / (m² jaar) en goedgekeurde elektriciteit. Bezoek voor een virtuele rondleiding http://vt8.eu/Immpuls_Ber8/. Geniet van de charme en modern comfort van deze gerenoveerde woning in Tervuren.

* * *

Bergestraat 8 - 3080 Tervuren - Deze woning, bijna volledig gerenoveerd in 2016, is goed onderhouden en biedt veel ruimte met een bruikbare vloeroppervlakte van 206 m². Gelegen in een rustige buurt nabij het centrum van Tervuren, geniet het van een groene omgeving en bevindt het zich op loopafstand van openbaar vervoer, scholen, winkels, sportfaciliteiten en het park.

De indeling van de woning is de volgende: inkomhal, toilet, woonkamer, eetkamer en keuken op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping vindt u een nachthal, twee slaapkamers en een badkamer, terwijl de tweede verdieping een nachthal, twee slaapkamers en een toilet herbergt. De woning beschikt ook over een kelder en een ruim zonneterras met luifel.

Met een goede EPC-score van C - 230 kWh / (m² jaar) en conforme elektriciteit, biedt deze woning een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. Voor een virtuele tour kan u kijken naar http://vt8.eu/Immpuls_Ber8/.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 539.000
Revenu cadastral
€ 887
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1952
Terrain
118 m2
Zone habitable
206 m2
Référence
XF04HMQQRDN9
EPC
230 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240319-0003180930-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Woning gebouwd voor 1962
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€539.000 / ERA Immpuls
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder