Home à Vendre Maison 3980 Tessenderlo
Hoevenstraat LOT 16
Carte

Hoevenstraat LOT 16

3980 Tessenderlo
à Vendre
180 m² Vivre
525 m² Terrain
Description

Deze unieke bouwgrond met goedgekeurde plannen voor een vrijstaande woning is te koop! Met de mogelijkheid om het huis aan te passen aan uw persoonlijke wensen en behoeften, kunt u hier uw droomhuis creëren. Dit prachtige perceel is gelegen in Engsbergen, een vredig groen toevluchtsoord tussen Diest en Tessenderlo. Met een gemakkelijke toegang tot de E313 (10 minuten) en de E314 (15 minuten), ligt alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

De voorgestelde woning heeft een ruime indeling. Op de begane grond komt u binnen in een hal met garderobe en toilet. Hier vindt u ook een grote open keuken met kookeiland en aangrenzende berging, eetkamer, zithoek en een aparte studie- of leesruimte. Bovendien, er is een handige carport die rechtstreeks naar de berging bij de keuken leidt.

Op de eerste verdieping bevindt zich de masterbedroom compleet met een aangrenzende kleedruimte en een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Er zijn nog twee ruime slaapkamers die een gemeenschappelijke badkamer delen met wastafel en douche. Een extra toilet is voorzien in de gang.

Bent u geïnteresseerd? Plannen en specificaties zijn beschikbaar op ons kantoor. Mis deze kans niet om uw droomhuis te bouwen in een idyllische omgeving!

* * *

Hoevenstraat LOT 16 - 3980 Tessenderlo - Bouwgrond te koop met woning met goedgekeurde plannen voor het bouwen van een alleenstaande woning. De woning is aanpasbaar naar eigen wensen en noden.
Ligging in Engsbergen in een groene oase van rust tussen Diest en Tessenderlo op 10 minuten van de E313 en 15 minuten van de E314.
Indeling woning
Gelijkvloers: inkomhal met vestiaire en toilet. Grote open keuken met kookeiland en aanpalende berging. Eetkamer, zithoek met apart bureau of leesruimte. Uw auto parkeer je onder de carport en komt uit in de berging aan de keuken.
Op de verdieping: Masterbedroom met aanpalende dressing, badkamer met bad, dubbele lavabo en toilet. Verder zijn er nog 2 ruime slaapkamers die een gemeenschappelijke badkamer delen met lavabo en douche. Op de gang is er een apart toilet.
Plannen en lastenboek zijn beschikbaar op kantoor.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 480.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2024
Terrain
525 m2
Zone habitable
180 m2
Référence
OZYUZ06BE3X2
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Geen vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Apr 2024
€480.000 / ERA De Piramide
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder