Carte

Voortstraat 12

3390 Tielt-Winge
à Vendre
155 m² Vivre
3 Chambres
Description

Ontdek deze prachtige woning in het hart van Tielt-Winge, een natuurrijke gemeente die ideaal is om te wonen dankzij de nabijheid van alle nodige voorzieningen. Bovendien bevindt de oprit naar de autosnelweg zich op een steenworp afstand, waardoor u snel en gemakkelijk toegang heeft tot andere delen van het land. Als kers op de taart biedt Tielt-Winge een uitgebreid netwerk aan fiets- en wandelroutes, perfect voor de natuurliefhebbers onder ons.

Deze woning, gebouwd in 2011, combineert comfort, energiezuinigheid en ruimte op een perfecte manier. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, die u leidt naar de royale leefruimte. Hier vindt u een gezellige zit- en eetplaats, evenals een open keuken die volledig is uitgerust met een eiland en aangrenzende berging en wasplaats. Dankzij de grote ramen en het schuifraam naar de tuin, baadt de hele ruimte in het daglicht.

De tuin is een echte troef: hij is onderhoudsvriendelijk, volledig omheind en voorzien van een aangelegd terras. Ook beschikt de tuin over een grote garage die ook als werkplaats kan dienen. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, een badkamer met toilet, lavabo, douche en ligbad, en een technische ruimte.

Deze woning blinkt uit in zijn slimme indeling, zeer gunstige EPC-score (A) en heerlijke tuin. Benieuwd geworden? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

* * *

Voortstraat 12 - 3390 Tielt-Winge - Welkom in Tielt-Winge! De natuurrijke gemeente is niet enkel een ideale locatie om te wonen omwille van de nabijheid van alle voorzieningen zoals supermarkten, openbaar vervoer, scholen, bakkers, slagers, enzovoort. Ook de oprit autosnelweg is op een boogscheut gelegen. Daarnaast is Tielt-Winge gelegen in het hartje van het Hageland en biedt de gemeente bijgevolg een groot netwerk aan fiets- en wandelroutes.

De woning, gebouwd in 2011, is een perfecte combinatie van comfort, energiezuinigheid en ruimte. Je komt binnen langs de inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet, de trap naar de eerste verdieping en toegang tot de royale leefruimte die plaats biedt voor zowel een gezellige zit- als eetplaats. De grote living sluit naadloos aan bij de open, volledig geïnstalleerde keuken met eiland en naastgelegen handige berging en wasplaats. Door de grote raampartijen in de bijbouw en het schuifraam naar de onderhoudsvriendelijke tuin, geniet je van een overvloed aan daglicht. De tuin is volledig omheind en bovendien voorzien van een aangelegd terras én een grote garage die tevens dienst doet als werkplaats. De eerste verdieping is verdeeld over de drie slaapkamers, de badkamer ingericht met toilet, lavabo, douche én ligbad en de technische ruimte.

De grootste troeven die deze woning te bieden heeft zijn absoluut de slimme indeling, de zéér gunstige EPC-score (A) en de tuin waar het heerlijk vertoeven is.

Benieuwd? Boek snel je bezoek ter plaatse!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 415.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
155 m2
Référence
9O4ZOC6ZMPLD
Code Agence
350-5944448
Historique des prix
15 Apr 2024
€415.000 / C21 Sophimo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder