Home Maison 8700 Tielt
Lindenlaan 1
Carte

Lindenlaan 1

8700 Tielt
167 m² Vivre
305 m² Terrain
€315.000
Description

Ontdek deze fraai gerenoveerde woning, compleet met drie slaapkamers en een garage, gelegen in het hart van Tielt. Deze woning profiteert van een onovertroffen locatie op loopafstand van het trein- en busstation, winkels, bakkerij, slagerij en scholen.

Bij binnenkomst worden gasten verwelkomd in een hal, compleet met een apart toilet en trappenhuis. Aan de rechterkant bevindt zich de ruime woonkamer, warm en uitnodigend dankzij een charmante houtkachel. Aangrenzend vindt u de recent vernieuwde keuken, uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven en -magnetron, vaatwasser, inbouwkoelkast met vriesvak en een composiet werkblad. De keuken biedt ook toegang tot een droge kelder.

Verder omvat de begane grond een veranda die uitloopt op de tuin. Op de eerste verdieping vinden we drie slaapkamers, waaronder twee ruime kamers en een kinderkamer. Een netjes onderhouden badkamer met lavabomeubel, douchecabine, ingebouwde opbergkast en toilet maken deze verdieping compleet.

De woning beschikt bovendien over een goed geïsoleerde zolder. Buiten kunnen bewoners genieten van een zuidgerichte tuin, ideaal voor ontspannen dagen in de zon. Ten slotte heeft de woning een aparte garage met een automatische sectionaaldeur.

Extra hoogtepunten zijn:

* * *

Lindenlaan 1 - 8700 Tielt - Gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en garage in centrum Tielt!

Ligging:
Top ligging in centrum Tielt. Op wandelafstand van het trein -en busstation, winkelstraat, bakker, beenhouwer, scholen,...

Indeling:
We komen binnen in de inkomhal met apart toilet evenals traphal. Rechts hebben we de ruime living met houtcassette. Via de living komen we in de nieuwe keuken voorzien van inductie kookplaat, dampkap, combi oven -en microgolf, vaatwas, inbouw frigo met vriesvak en composiet werkblad. Via de keuken hebben we toegang tot de droge kelder. Alsook is er nog een veranda die toegang geeft tot de tuin. Het eerste verdiep omvat 3 slaapkamers waarvan 2 grote kamers en 1 kinderkamer. Hier hebben we tevens een badkamer met lavabomeubel, goed onderhouden douche, ingemaakte kast en toilet. De woning beschikt over een goed geïsoleerde zolder. De woning heeft een zuidgerichte tuin.
Als laatste is er nog de aparte garage met automatische sectionaalpoort.

Pluspunten:

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 315.000
Revenu cadastral
€ 756
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1965
Terrain
305 m2
Zone habitable
167 m2
Référence
062Y568TYZOJ
EPC
307 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
23 Mar 2024
€315.000 / ERA Lafaut
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder