Home à Vendre Maison 3300 Tienen
Diestsesteenweg 191
Carte

Diestsesteenweg 191

3300 Tienen
à Vendre
173 m² Vivre
360 m² Terrain
Description

Deze instapklare starterswoning is perfect gelegen in het hart van Tienen. Het bevindt zich op een oostelijk georiënteerd perceel van 3a 60ca, op loopafstand van het stadscentrum, het openbaar vervoer en het treinstation.

Bij het binnenkomen van de woning op de begane grond, word je begroet door een inkomhal die naar de leefruimte leidt. De moderne keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur, waaronder een afzuigkap, inductiekookplaat, oven, spoelbak en vaatwasser. Daarnaast is er een eetkamer en een badkamer met wastafel, regendouche, massagebad en toilet.

Naast de leefruimte op de begane grond heeft het huis ook een eerste verdieping met een nachthal en twee slaapkamers, en een tweede verdieping met nog twee slaapkamers. De kelder is ideaal te gebruiken als extra opslagruimte.

Wat betreft energie-efficiëntie scoort de woning zeer goed. Met een EPC-label C is het uitgerust met HR+ PVC-beglazing, 6cm dakisolatie en centrale verwarming op stookolie. Dit maakt het niet alleen een comfortabele, maar ook energiezuinige woning. Ideaal voor starters die op zoek zijn naar hun eerste eigen thuis in het charmante Tienen.

* * *

Diestsesteenweg 191 - 3300 Tienen - Starterswoning op een oost georiënteerd perceel van 3a 60ca. Ideale ligging op wandelafstand van centrum Tienen, openbaar vervoer en treinstation.

Gelijkvloers: inkomhal, leefruimte, keuken (dampkap, inductiekookplaat, oven, spoelbak en vaatwasser), eetkamer en badkamer (wastafel, regendouche, massagebad en wc).
Eerste verdieping: nachthal en 2 slaapkamers.
Tweede verdieping: 2 slaapkamers.
Kelder: ideaal als extra opslagruimte.

Zeer goed EPC, label C: HR+ beglazing PVC, 6cm dakisolatie, centrale verwarming op stookolie.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 280.000
Revenu cadastral
€ 818
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1963
Terrain
360 m2
Zone habitable
173 m2
Référence
H-XTXDD63NY6
EPC
257 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20240208-0003136815-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
20 Mar 2024
€280.000 / ERA immopunt
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder