Home à Vendre Maison 3300 Tienen
Paardenbrugstraat 62
Carte

Paardenbrugstraat 62

3300 Tienen
à Vendre
124 m² Vivre
4 Chambres
Description

Immodrome presenteert u deze charmante, instapklare woning in het hart van Tienen. Deze volledig gerenoveerde woning bevindt zich op een uitstekende locatie, met directe toegang tot het stadscentrum, de snelweg, openbaar vervoer en andere voorzieningen.

Bij binnenkomst verwelkomt een hal u met een vestiaire. De gelijkvloerse verdieping bestaat verder uit een woonkamer met eethoek en een volledig nieuwe keuken, die perfect overloopt naar een ruim stadsterras. Daarnaast is er een handige berging met wasaansluitingen en een extra toiletruimte. De volledig vernieuwde badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, wastafel, wandmeubel, handdoekradiator en toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich de nachthal en twee slaapkamers. Een trap leidt naar de tweede verdieping, waar u een grote slaapkamer vindt die eventueel in twee kleinere kamers kan worden verdeeld. Extra opslagruimte is te vinden in de kelder, bereikbaar via een luik. Recentelijk is een nieuwe verwarmingsketel geplaatst wat resulteert in een efficiënte en comfortabele woning.

Indien gewenst, kan er een garage worden gehuurd voor een maandelijks bedrag van €60. Bent u geïnteresseerd in deze prachtige woning? Neem dan nu contact op met Immodrome via admin@immodrome.be of bel 016 23 47 23 voor een bezichtiging.

* * *

Paardenbrugstraat 62 - 3300 Tienen - Immodrome biedt deze gezellige instapklare woning aan in het centrum van Tienen! 
De woning is volledig gerenoveerd en bevindt zich op een goede locatie vlakbij het centrum, oprit van de autostrade, openbaar vervoer, etc.

De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een inkomhal met vestiaire, een woonkamer met eetplaats en volledig nieuwe uitgeruste keuken, deze geeft uit op een groot ingesloten koer of stadsterras. Er is ook een ruime berging met aansluitingen voor wasmachine en een extra toilet.  De badkamer is ook volledig vernieuwd met ligbad en douche, wastafel, wandmeubel, handdoekradiator en wc. 1e verdieping: nachthal en 2x slaapkamers. 
2e verdieping: 1 grote slaapkamer mogelijk op te splitsen in 2 kamers.  

Er is een kelder, te bereiken via een toegangsluik. Er werd in recent een nieuwe verwarmingsketel geplaatst.
Garage is mogelijk te huur voor 60€/maand.
Interesse? Vraag nu uw bezoek aan via admin@immodrome.be of  016 23 47 23

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 309.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1918
Zone habitable
124 m2
Référence
MHIJLTDVT3MS
Code Agence
5911100
EPC
197 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Niet meegedeeld
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Niet meegedeeld
Dénominations
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Zone inondable
n/a
Historique des prix
20 Mar 2024
€309.000 / Immodrome
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder