Home à Vendre Maison 3300 Tienen
Avendorenstraat 85
Carte

Avendorenstraat 85

3300 Tienen
à Vendre
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Deze instapklare gezinswoning, gelegen op een steenworp afstand (100m) van het treinstation en nabij het stadspark, biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen in het hart van de stad. De woning is gebouwd op een perceel van 1a 07ca en is uitgerust met PVC ramen met dubbele beglazing voor optimale energie-efficiëntie. Bovendien beschikt het huis over een condensatieketel uit 2017 die zorgt voor de centrale verwarming en een ventilatiesysteem D voor een gezond binnenklimaat.

Het gelijkvloers van deze woning heeft een handige inkomgang, ideaal voor het opbergen van fietsen. Het omvat verder een woonkamer met open, volledig ingerichte keuken, een praktische was- en bergruimte, een gastentoilet en een gezellige stadstuin waar je heerlijk tot rust kan komen.

Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers en een doorloopkamer, evenals een badkamer. De isolatie van de zoldervloer draagt bij aan de energiezuinigheid van de woning. Kortom, dit is de perfecte starterswoning voor wie graag stedelijk woont.

* * *

Avendorenstraat 85 - 3300 Tienen - Instapklare woning met condensatieketel Op 100m van het station en nabij het stadspark ligt deze aangename gezinswoning op een perceel van 1a 07ca. Overal zijn er PVC ramen met dubbele beglazing en de centrale verwarming gebeurt d.m.v condensatieketel van 2017. De woning bezit tevens ook over ventilatie. Het gelijkvloers omvat een inkomgang, perfect voor het plaatsen van fietsen, leefruimte met open ingerichte keuken, wasplaats berging, gastentoilet en aangename stadstuintje. De verdieping omvat 2 slaapkamers, 1 doorloopkamer en badkamer. De zoldervloer is geïsoleerd. Ideale starterswoning voor wie in het centrum wil wonen.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Référence
J83UMICC4V1J
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder