Home Maison 3300 Tienen
Wulmersumsesteenweg 54
Carte

Wulmersumsesteenweg 54

3300 Tienen
115 m² Vivre
150 m² Terrain
€125.000
Description

Gelegen in Grimde, een deelgemeente van Tienen, bevindt zich deze te renoveren rijwoning op een perceel van 1a 50ca. De ligging is bijzonder gunstig, met nabije invalswegen en op loofafstand van het centrum waar je winkels, een apotheek, kleuterschool en gezellige cafés vindt. Je bevindt je op slechts 3 minuten van het stadscentrum van Tienen en op amper 15 minuten van de E40.

Bij het betreden van de woning via de inkomhal, kom je terecht in de woonkamer die direct aansluit op de eet- en ontbijthoek. De keuken, die voorzien is van enkele kasten, heeft nog een apart toilet. Merkwaardig is de koer die gedeeltelijk omgebouwd werd tot badkamer, uitgerust met een hoekbad en lavabo.

Via de trap in de inkomhal bereik je de eerste verdieping. Hier zijn twee slaapkamers en een nachthal voorzien. De tweede verdieping telt een ruime zolder en een extra slaapkamer.

De woning beschikt over een gedeeltelijke kelderruimte en in de tuin bevindt je nog een extra berghok dat perfect kan omgevormd worden tot garage.

Het pand heeft een EPC-label F en er is een renovatieverplichting. Voor de verwarming zijn er op dit moment drie gaskachels geplaatst in de leefruimtes. Warm water wordt verzorgd via een gasgeiser. Ook al moet de woning gerenoveerd worden, dit biedt een uitstekende gelegenheid om gebruik te maken van diverse premies, subsidies en interessante renovatieleningen.

* * *

Wulmersumsesteenweg 54 - 3300 Tienen - Te renoveren gesloten bebouwing op een perceel van 1a 50ca in Grimde, deelgemeente van Tienen. Goed gelegen, nabij invalswegen en op wandelafstand van centrum met winkels, apotheker, kleuterschool en cafés. Stadscentrum Tienen op 3 min, E40 op 15min.

Gelijkvloers: inkomhal, woonkamer, eetkamer, en ontbijthoek, keuken met enkel kasten, apart toilet, koer die deels omgebouwd werd tot badkamer met hoekbad en lavabo.
Eerste verdieping: 2 slaapkamers en nachthal.
Tweede verdieping: zolder en extra slaapkamer.
De woning is deels onderkelderd en in de tuin bevindt zich een berghok dat om te vormen is tot garage.

EPC label F, renovatieverplichting. Verwarming d.m.v. 3 gaskachels in woonkamer, eetkamer en ontbijthoek. De overige ruimtes zijn onverwarmd. Warm water via gasgeiser. Geniet van tal van premies en subsidies en van een interessante renovatielening.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 125.000
Revenu cadastral
€ 359
Général
Type
Maison
Terrain
150 m2
Zone habitable
115 m2
Référence
8FI-9SSI1LC3
EPC Certificat
20240322-0003185984-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Woning gebouwd voor 1962
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€125.000 / ERA immopunt
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder