Carte

Grand Rue 52

6730 Tintigny
à Vendre
209 m² Vivre
415 m² Terrain
Description

Ontdek deze eigendom in het hart van Tintigny, een perfecte combinatie van landelijke rust en stedelijke gemakken. Dankzij de strategische locatie en goede bereikbaarheid via belangrijke wegen, is dit pand ideaal voor diverse projecten. Het betreft een ruwbouw van 209m², verdeeld over twee verdiepingen, met een inrichtbare zolder en garage.

Stel je voor dat je hier je droomhuis creëert, helemaal aangepast aan jouw wensen en behoeften. Of misschien zie je het potentieel om unieke appartementen te realiseren voor verhuurinvesteringen, uiteraard na het verkrijgen van de nodige vergunningen.

Enkele technische details: het pand heeft een Energieprestatiecertificaat (PEB) G en is uitgerust met houten ramen met enkel glas.

Let op: de geadverteerde prijs is slechts een onderhandelingsbasis en bindt de verkoper op geen enkele manier. Alle verstrekte informatie is indicatief en niet-bindend. Bezoeken aan het pand worden uitgevoerd in samenwerking met Era Topimmo.

* * *

Grand Rue 52 - 6730 Tintigny - Gelegen in het hart van de gemeente Tintigny, geniet deze eigendom van een strategische locatie die een ideale balans biedt tussen landelijke rust en nabijheid tot stedelijke voorzieningen. Het is gemakkelijk bereikbaar via belangrijke wegen, wat het verplaatsen vergemakkelijkt. Dit gesloten ruwbouw van 209m², verdeeld over twee verdiepingen met een inrichtbare zolder en garage, biedt een enorm potentieel voor diverse projecten.
Verken de mogelijkheden die voor je openliggen:
-Jouw ideale huis: Creëer de perfecte woning door de ruimte aan te passen aan jouw behoeften en voorkeuren.
-Unieke appartementen: Transformeer de ruimte in meerdere eenheden voor verhuurinvestering, mits het verkrijgen van een bouwvergunning.
Technische details: Energieprestatiecertificaat (PEB) G, houten ramen met enkel glas.

De geadverteerde prijs is een onderhandelingsbasis die de verkoper op geen enkele manier bindt. De verstrekte informatie is indicatief en niet-bindend. Bezoeken worden uitgevoerd in aanwezigheid van Era Topimmo.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 159.000
Revenu cadastral
€ 572
Général
Type
Maison
Terrain
415 m2
Zone habitable
209 m2
Référence
D2OBRCFCM7UE
EPC Certificat
20171022013615
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Geen vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
09 Mar 2024
€159.000 / Topimmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder