Home Maison 2830 Tisselt
Blaasveldstraat 79
Carte

Blaasveldstraat 79

2830 Tisselt
106 m² Vivre
115 m² Terrain
€285.000
Description

Genesteld in het schilderachtige landschap van Tisselt ligt deze charmante starterswoning, een perfecte combinatie van rustiek plattelandsleven en stedelijke gemakken. De karakteristieke gevel straalt warmte en gastvrijheid uit, waardoor je je direct thuis voelt.

Bij binnenkomst word je ontvangen in een praktische entree met gastentoilet, die je vervolgens naar een ruime, lichtdoorlatende woonkamer leidt. Grenzend aan de woonruimte bevindt zich de compacte maar functionele open keuken. Voorzien van moderne apparatuur en voldoende opbergruimte, is het een genot om hier maaltijden klaar te maken terwijl je het uitzicht op de stadskoer en het weidse platteland bewondert.

Het grondplan van het huis is als volgt: Op de begane grond een inkomhal, gastentoilet, eetkamer, woonkamer, keuken en terras. De eerste verdieping biedt plaats aan een nachthal, badkamer, en twee slaapkamers. De zolder op de tweede verdieping is toegankelijk via een losstaande trap.

Wat deze woning écht bijzonder maakt, is haar locatie in het prachtige Tisselt. Dit idyllische dorp staat bekend om zijn landelijke charme en gastvrije gemeenschap. Terwijl je hier de rust en stilte van het platteland beleeft, blijf je profiteren van de nabijheid van stadsvoorzieningen en culturele attracties in de omgeving. Geniet van het beste van beide werelden in deze uitnodigende starterswoning.

* * *

Blaasveldstraat 79 - 2830 Tisselt - Toestand:
Welkom in deze charmante starterswoning, gelegen in het schilderachtige Tisselt, waar het rustige plattelandsleven samensmelt met de nabijheid van stedelijke gemakken. Deze knusse woning verwelkomt je met zijn karakteristieke gevel, met een warme en uitnodigende uitstraling die je meteen thuis doet voelen.
De praktische inkom met gastentoilet en vervolgens ruime en lichtrijke woning zijn meteen eerste troeven van deze woning. De aangrenzende open keuken is compact maar functioneel, met moderne apparatuur en voldoende kastruimte om al je kookbenodigdheden op te bergen. Hier kun je genieten van het bereiden van heerlijke maaltijden terwijl je uitkijkt op de stadskoer met toegang tot het platteland.

Indeling:
Gelijkvloers: inkomhal - gastentoilet - eetkamer - woonkamer- keuken - terras
1ste verdieping: nachthal - badkamer - slaapkamer 1 - slaapkamer 2
2de verdieping: zolder (geen vaste trap)

Ligging:
Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de ligging in het pittoreske Tisselt, een idyllisch dorpje dat bekend staat om zijn landelijke charme en vriendelijke gemeenschap. Hier kun je genieten van de rust en stilte van het platteland, terwijl je toch profiteert van de nabijheid van stedelijke voorzieningen en culturele attracties in de omgeving.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 285.000
Revenu cadastral
€ 410
Général
Type
Maison
Terrain
115 m2
Zone habitable
106 m2
Référence
61I1BWTBEGFI
EPC
273 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20190520-0002161874-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
23 Mar 2024
€285.000 / ERA Vijfhoek
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder