Home à Vendre Maison 3700 Tongeren
Klein-Malstraat 89
Carte

Klein-Malstraat 89

3700 Tongeren
à Vendre
207 m² Vivre
194 m² Terrain
4 Chambres
Description

Ben je op zoek naar een prachtige woning in Tongeren met voldoende ruimte voor het hele gezin? Zoek niet verder. Deze ruime woning met vier slaapkamers biedt je alle comfort en gemak die je maar kunt wensen. Met een royale bewoonbare oppervlakte van 207 m2 is er genoeg ruimte voor iedereen om zich thuis te voelen.

De woning is afgewerkt volgens de hedendaagse trends en heeft een sfeervolle woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en niet één maar twee moderne badkamers. Er is zowel aan comfort als functionaliteit gedacht.

Verder kun je genieten van de frisse buitenlucht in je eigen tuin. De locatie van deze gezinswoning is ook zeer gunstig. Winkels, scholen en het openbaar vervoer bevinden zich op een korte afstand waardoor alles binnen handbereik is. Recreatiemogelijkheden zoals parken en sportfaciliteiten zijn ook in de buurt aanwezig.

Deze woning in Tongeren heeft een energieprestatiecertificaat (EPC) van 318 kWh/m2/jaar en valt onder label D. Dit betekent dat het huis redelijk energiezuinig is.

Wil je deze comfortabele woning zelf ervaren? Je kunt een vrijblijvende bezichtiging inplannen door te bellen naar 012/230.320 of door een e-mail te sturen naar info@vastgoedcentrale.be. Kies voor comfort en ruimte met deze prachtige woning in Tongeren.

* * *

Klein-Malstraat 89 - 3700 Tongeren - Woning met 4 slaapkamers in Tongeren - Mooie hedendaagse afwerking en 207.00m² bewoonbare oppervlakte Deze prachtige woning is gelegen in Tongeren en biedt alle voorzieningen die je maar kunt wensen. Met 3 ruime slaapkamers en 1 kleinere is er genoeg ruimte voor het hele gezin. De bewoonbare oppervlakte van 207 m2 zorgt voor een comfortabele leefruimte waar iedereen zich thuis kan voelen.

De woning is voorzien van een gezellige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en 2 moderne badkamers. Daarnaast is er ook een tuin waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht.

De ligging van de woning is ideaal, met winkels, scholen en openbaar vervoer op korte afstand. Daarnaast zijn er ook verschillende recreatiemogelijkheden in de buurt, zoals parken en sportfaciliteiten.

Kortom, deze woning in Tongeren biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en aangenaam leven. Met zijn 4 slaapkamers en ruime bewoonbare oppervlakte is het de perfecte plek om te genieten van de rust en ruimte.

EPC= 318 kWh/m2/jaar- label D

Vrijblijvende bezichtiging mogelijk via 012/230.320 of info@vastgoedcentrale.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 299.000
Revenu cadastral
€ 495
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1956
Terrain
194 m2
Zone habitable
207 m2
Référence
CFHB52TJHRRL
Code Agence
6762600
EPC
318 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20231227-0003091445-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Mar 2024
€299.000 / Vastgoed Centrale
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder