Home à Vendre Maison 3700 Tongeren
Driekruisenstraat 51
Carte

Driekruisenstraat 51

3700 Tongeren
à Vendre
251 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze sfeervolle tussenwoning ligt op een zeer gunstige locatie vlakbij het centrum van Tongeren. Met zijn ruime woonkamer en grote keuken biedt het een perfecte leefruimte. De woning beschikt ook over drie slaapkamers, waardoor het ideaal is voor gezinnen.

U betreedt de woning via een inkomhal die toegang biedt tot niet alleen een toilet, maar ook naar de kelder. Vanuit de inkomhal stapt u vervolgens in een gezellige woonkamer. Daarna komt u in de leefkeuken die uitkijkt op de tuin. Tussen de woonkamer en de keuken bevindt zich een tussenhal met handige muurkasten. De gelijkvloerse verdieping heeft ook een ruime berging en technische ruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich de drie slaapkamers en een badkamer met douche. Bovendien kunt u via een trap in een valluik toegang krijgen tot de zolder. Extra opslagmogelijkheden worden geboden door een aangebouwde garage bij het huis en er is parkeergelegenheid beschikbaar.

Het absolute pluspunt van deze woning is de ligging: dichtbij het centrum en op loopafstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, restaurants en scholen. Ook de verbinding met het openbaar vervoer is goed geregeld.

Heeft u interesse in deze woning? Neem dan snel contact op door te bellen naar 012 23 00 23 of door uw vragen te mailen naar roland@immo-leroi.be.

Het is belangrijk om te weten dat deze woning onderworpen is aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen, tenzij het binnen 5 jaar na aankoop wordt gesloopt. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap: https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

* * *

Driekruisenstraat 51 - 3700 Tongeren - Deze charmante rijwoning is gelegen op een steenworp van het stadscentrum van Tongeren. De woonkamer en grote keuken bieden een mooie leefruimte; samen met de 3 slaapkamers een ideale gezinswoning.

INDELING:
x inkomhal met toilet en toegang naar de kelder;
x gezellige woonkamer;
x leefkeuken die uitgeeft naar de tuin;
x tussenhal met muurkasten;
x een ruime berging en technische ruimte.

Op de verdieping:
x 3 slaapkamers,
x badkamer met douche;
x toegang tot de zolder via een valluik met trap.

x Aangebouwde garage voor de woning en parking.

De ligging van deze woning is absoluut een van de grootste troeven: kort aan het stadscentrum, en op loopafstand van alle voorzieningen zoals winkels, restaurants en scholen. Daarnaast is er ook een goede verbinding met het openbaar vervoer.

INTERESSE?
Plan dan snel uw bezoek door te bellen naar 012 23 00 23 of stel uw vragen aan roland@immo-leroi.be.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 169.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1958
Terrain
251 m2
Référence
CCXW-60UDGU4
Code Agence
23K10115
EPC
562 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
22 Mar 2024
€169.000 / Immo Leroi
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder