Home à Vendre Maison 3700 Tongeren
Luikersteenweg 60
Carte

Luikersteenweg 60

3700 Tongeren
à Vendre
96 m² Vivre
2 Chambres
Description

Ontdek deze charmante 2-slaapkamerwoning in Tongeren, perfect voor een klein gezin of een paar. Met een EPC-waarde van 354.00 en een energielabel D, combineert deze woning comfort met energiezuinigheid.

Bij binnenkomst word je begroet door een gezellige woonkamer die naadloos overgaat in een open keuken. De badkamer is praktisch en de twee slaapkamers bieden voldoende ruimte voor rust en ontspanning. Deze woning, met een bewoonbare oppervlakte van 96 vierkante meter, heeft alle standaard voorzieningen die je nodig hebt voor comfortabel wonen.

Eén van de vele hoogtepunten van dit huis is de westelijk georiënteerde koer. Ideaal voor zomerse avonden waar je tot laat kan genieten van de zon.

Bovendien charmeert deze woning met zijn karakteristieke uitstraling. Het is niet alleen een eyecatcher in de buurt, maar profiteert ook van zijn locatie in Tongeren. Alle voorzieningen liggen op korte afstand, waardoor het dagelijks leven gemakkelijk wordt.

Steeds welkom voor een vrijblijvende bezichtiging. Neem contact op via 012/230.320 of info@vastgoedcentrale.be en ontdek hoe deze sfeervolle, gezellige woning jouw nieuwe thuis kan worden.

* * *

Luikersteenweg 60 - 3700 Tongeren - Gezellige woning met 2 slaapkamers in Tongeren, EPC-waarde 354.00, energielabel D, koer op het westen Deze woning in Tongeren heeft volgende indeling: living met open keuken, badkamer, koer en 2 slaapkamers. De bewoonbare oppervlakte van de woning bedraagt 96.00 vierkante meter. De EPC-waarde van de woning is 354.00, wat resulteert in een energielabel D.

De woning heeft een gunstige oriëntatie met de koer op het westen, waardoor je in de zomermaanden heerlijk van de zon kunt genieten. De woning is voorzien van alle standaard voorzieningen en biedt voldoende ruimte voor een klein gezin of een stel.

De woning heeft een karakteristieke uitstraling en is het een echte eyecatcher in de buurt. De ligging in Tongeren is ideaal, met alle voorzieningen op korte afstand bereikbaar.

Kortom, deze woning in Tongeren is een fijne plek om te wonen met alle voorzieningen en een gunstige ligging. Met 2 slaapkamers en een ruime tuin is het een ideale woning voor wie op zoek is naar een gezellige en sfeervolle plek om te wonen.

Vrijblijvende bezichtiging mogelijk via 012/230.320 of info@vastgoedcentrale.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 190.000
Revenu cadastral
€ 352
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1946
Zone habitable
96 m2
Référence
PR00OFXWZF8F
Code Agence
6763520
EPC
354 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20230314-0002435858-RES-2
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
23 Mar 2024
€190.000 / Vastgoed Centrale
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder