Carte

Blaarstraat 169

3700 Tongeren
à Vendre
157 m² Vivre
537 m² Terrain
2 Chambres
Description

Op zoek naar een ruime, goed onderhouden woning in Tongeren? Deze woning, gebouwd in 1970, is dan wellicht wat voor jou! Met een royale bewoonbare oppervlakte van 157 m² en een perceeloppervlakte van 537 m² biedt deze woning volop ruimte.

De woning beschikt over twee comfortabele slaapkamers. Verder kun je genieten van een riante tuin die zuidoostelijk is georiënteerd. Perfect dus voor zonnige dagen buiten. Dankzij de twee garages en meerdere parkeerplaatsen heb je voldoende ruimte voor je auto's of om spullen op te bergen.

Een extra pluspunt is de volledige kelderruimte – ideaal als opslagruimte. De achterste garage is zelfs toegankelijk via een achterliggende straat.

Qua energie-efficiëntie zit je hier goed met een EPC-waarde van 180.00 en energielabel B. Dit betekent dat het huis goed geïsoleerd is en energiezuinig is. Dit komt niet alleen je portemonnee ten goede, maar is ook beter voor het milieu. De woning is zelfs uitgerust met driedubbel glas en rolluiken voor extra comfort en veiligheid.

Deze woning ligt in een rustige en aangename buurt van Tongeren, terwijl het toch nabij voorzieningen en openbaar vervoer is. Kortom: de ideale gezinswoning die ruimte, comfort en een strategische locatie combineert. Het is de perfecte plek om je thuis te voelen.

Voor een vrijblijvende bezichtiging kun je contact opnemen via 012/230.320 of info@vastgoedcentrale.be.

* * *

Blaarstraat 169 - 3700 Tongeren - Ruime woning met tuin, garage en 2 slaapkamers in Tongeren - bouwjaar 1970, EPC-waarde 180.00, energielabel B, 537 m² perceeloppervlakte, 157 m² bewoonbare oppervlakte, zuidoostelijke oriëntatie tuin, Deze woning in Tongeren is een ideale plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en goed onderhouden woning. Het huis, gebouwd in 1970, biedt een bewoonbare oppervlakte van 157.00 vierkante meter en is gelegen op een perceel van 537.00 vierkante meter.

De woning beschikt over 2 slaapkamers. Daarnaast is er ook een ruime tuin, georiënteerd op het zuidoosten, waar u kunt genieten van de zon en de buitenlucht. De aanwezigheid van 2 garages en meerdere autostaanplaatsen zorgen ervoor dat er voldoende ruimte is voor het parkeren van voertuigen of het opbergen van spullen.

Onder de volledige woning is er kelder waardoor er genoeg opslag is!

De achterste garage is ook toegankelijk via de achterliggende straat.

De EPC-waarde van 180.00 en het energielabel B tonen aan dat de woning goed geïsoleerd is en een efficiënt energieverbruik heeft. Dit zorgt niet alleen voor lagere energiekosten, maar is ook milieuvriendelijk. De woning is voorzien van driedubbel glas en rolluiken
De ligging van de woning in Tongeren biedt een rustige en aangename omgeving, terwijl het toch dicht bij voorzieningen en openbaar vervoer ligt.

Kortom, deze woning in Tongeren biedt alles wat een gezin nodig heeft: ruimte, comfort, en een gunstige locatie. Met zijn ruime tuin, garage en twee slaapkamers is het de perfecte plek om een thuis te creëren.

Vrijblijvende bezichtiging mogelijk via 012/230.320 of info@vastgoedcentrale.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 309.000
Revenu cadastral
€ 883
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1970
Terrain
537 m2
Zone habitable
157 m2
Référence
DSS5G8SZEF24
Code Agence
6766908
EPC
180 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
202306120002915823
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
26 Mar 2024
€309.000 / Vastgoed Centrale
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder