Home à Vendre Maison 5670 Treignes
Rue Toine Culot 21
Carte

Rue Toine Culot 21

5670 Treignes
à Vendre
4 Chambres
Description

Gelegen in het charmante dorp Treignes, dat deel uitmaakt van de gemeente Viroinval en vlakbij winkels en de rivier Le Viroin ligt, vindt u een magnifiek stenen huis dat typerend is voor deze regio. Dit huis kan uw gezellige hoofdverblijf of sfeervolle tweede woning zijn. Het pand ligt in een rustige straat vlakbij het dorpscentrum.

Het huis heeft een gelijkvloers waar u een handige bijkeuken, een apart toilet, een keuken die klaarligt voor renovatie, een eetkamer, een zitkamer en een studeerkamer kunt vinden. De eerste verdieping biedt plaats aan drie comfortabele slaapkamers en een ruime studio van 25 m², compleet met een eigen doucheruimte.

Daarnaast kunt u genieten van de extra opbergruimte in de ruime zolder en kelder. De woning heeft ook een tuin met zij-ingang. Voor comfort en energiebesparing is er centrale verwarming op olie, een regenwatertank, PVC ramen met dubbele beglazing en een boiler gekoppeld aan de ketel.

Laat deze kans om te wonen in deze unieke stenen woning in de prachtige regio van Viroinval niet aan u voorbijgaan!

* * *

Rue Toine Culot 21 - 5670 Treignes - L'entité de Viroinval in het dorp Treignes, dicht bij de winkels en de rivier Le Viroin, een prachtig stenen huis, typisch voor onze regio, geschikt voor een hoofdverblijf of tweede huis. het huis ligt in een rustige straat dicht bij het centrum. Op de begane grond is er een bijkeuken, apart toilet, keuken om te verbouwen, eetkamer, zitkamer en studeerkamer. De eerste verdieping biedt 3 slaapkamers en een studio van 25 m² met doucheruimte. Profiteer van een grote zolder, kelder, tuin met zijdoorgang, centrale verwarming op olie, regenwatertank, PVC ramen met dubbele beglazing en een boiler op de ketel. Mis deze kans niet!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 170.000
Général
Type
Maison
Référence
E37QOYJC4TWO
Code Agence
224-65
Historique des prix
21 Mar 2024
€170.000 / C21 Immo Michaux
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder