Home à Vendre Maison 8370 Uitkerke
Lissewegestraat 51
Carte

Lissewegestraat 51

8370 Uitkerke
à Vendre
333 m² Vivre
17354 m² Terrain
6 Chambres
€1.190.000
Simuler un prêt
Description

Aan de Lissewegestraat 51 in 8370 Uitkerke, verscholen in de uitgestrekte Uitkerkse Polders, bieden wij een prachtige, te renoveren landelijke site aan die charme en potentieel uitstraalt. Dit domein, uitgestrekt over 17.000 m², bestaat uit een op te frissen hoeve van 333 m², een authentieke schuur van 300 m² en verschillende bijgebouwen met een totale oppervlakte van 111 m², die samen veel mogelijkheden bieden voor restauratie en herinrichting.

De charme van dit eigendom wordt onmiddellijk duidelijk wanneer u de oprijlaan oprijdt, omgeven door weides met grazende schapen en hun lammeren. Dit rustgevende uitzicht, samen met de ruime opzet, maakt het een unieke kans voor diegenen die dromen van een landelijk leven met moderne gemakken.

De hoofdwoning op het domein heeft een gastvrije inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke woonkamer met een gezellige houthaard en een keuken met aangrenzende bijkeuken. Bovendien grenst aan de keuken een voutekamer, ideaal ingericht als bureau en wijnkelder, perfect voor zowel werk als ontspanning. Op de eerste verdieping bevinden zich zes slaapkamers, waardoor er voldoende privéruimte is voor zowel familie als gasten, samen met een badkamer en een douchekamer.

De aanwezigheid van meerdere bijgebouwen en volumes op het terrein biedt u de mogelijkheid uw woonwensen te realiseren, of het nu gaat om het creëren van extra woonruimte, werkplaatsen, ateliers of zelfs een gastenverblijf. Dit biedt een veelzijdige basis voor elke potentiële koper die bereid is om de handen uit de mouwen te steken.

Bijzonder aan dit aanbod is de locatie: op slechts tien minuten fietsen van de kust en twintig minuten rijden van het centrum van Brugge. U geniet hier van open zichten over de Uitkerkse Polders, wat een gevoel van vrijheid en ruimte geeft dat zeldzaam is zo dicht bij stedelijke voorzieningen.

Het pand heeft al een residentiële woonfunctie als zonevreemde woning, wat betekent dat een functiewijziging niet meer aangevraagd hoeft te worden. Dit vergemakkelijkt het proces voor toekomstige renovaties of aanpassingen.

Kortom, dit is de ideale woonst voor wie op zoek is naar een exclusieve en landelijke, doch goed bereikbare locatie die zelden wordt aangeboden, vlak bij de binnenstad van Brugge en de kust. De genoemde oppervlaktes zijn indicatief volgens het EPC attest en het kadaster, wat potentiële kopers de vrijheid geeft om de ruimte naar eigen inzicht te verkennen en vorm te geven. Dit is een unieke kans om een droom in het groen werkelijkheid te laten worden.

* * *

Lissewegestraat 51 - 8370 Uitkerke - Verscholen in de uitgestrekte Uitkerkse Polders bieden wij u deze te renoveren landelijke site aan.

Het domein, uitgestrekt over 17.000 M2, bestaat uit een op te frissen/te renoveren Hoeve (333 M2), authentieke schuur (300 M2) en verschillende bijgebouwen (86 M2, 25 M2, etc.) met zeer veel mogelijkheden.

U komt onmiddellijk tot rust zodra u langs de private oprijlaan het domein betreedt, omgeven door de weides met grazende schapen en hun lammeren.

De Hoeve heeft volgende indeling:

Inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer met houthaard, keuken, bijkeuken en aangrenzend een voutekamer ingericht als bureau en wijnkelder.

Het eerste verdiep geniet zes slaapkamers, één badkamer en douchekamer.

De vele bijgebouwen en volumes geven u de mogelijkheden uw woondromen waar te maken.

Bijzonderheden:

- Gelegen op slechts 10 min fietsen van de Kust en slechts 20 min rijden van Centrum Brugge.
- Insolite gelegen met open zichten over de Uitkerkse Polders.

De site geniet reeds een residentiële woonfunctie/zonevreemde woning, waardoor een functiewijziging niet meer dient te worden aangevraagd.

Kortom de ideale woonst voor wie op zoek is naar een idyllisch landelijke hoeve met zeer veel mogelijkheden en vlotte verbinding naar Brugge en de Kust.

*Oppervlaktes indicatief volgens EPC attest en kadaster.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.190.000
Revenu cadastral
€ 1.436
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1930
Terrain
17354 m2
Zone habitable
333 m2
Référence
CJNSWKTOX1HV
Code Agence
spir1654
EPC
572 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
2815945
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Agrarisch gebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€1.190.000 / Huys Noord
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder