Carte

Legeweg 32

8490 Varsenare
à Vendre
270 m² Vivre
512 m² Terrain
5 Chambres
Description

Ontdek deze prachtig gerenoveerde villa, gelegen in het groene en residentiële Varsenare. Deze woning straalt charme uit dankzij haar ruime indeling, hoogwaardige afwerking en energiezuinigheid (EPC-label A).

Op de benedenverdieping vind je een inkomhal met gastentoilet, een ruime en zonnige L-vormige woonkamer met sfeervolle houthaard en een volledig uitgeruste open keuken van Dovy. De keuken is voorzien van een kookplaat, ingebouwde dampkap, luxueus granieten werkblad, koelkast, microgolfoven, oven, dubbele spoelbak en vaatwasser. Verder is er een aangrenzende berging, een bureau aan de voorkant van het huis en een inpandige garage met automatische poort en wasmachine/droogkast aansluiting.

De bovenverdieping bestaat uit een ruime nachthal, een badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator en toilet, en vier slaapkamers met de mogelijkheid om een vijfde slaapkamer te creëren.

Buiten geniet je van een ruime oprit, zijdelings zonneterras en een leuke, volledig omheinde tuin met kinderspeeltoestel en tuinberging.

Enkele extra voordelen van deze woning zijn de gewilde ligging met landelijke uitzichten, de zuidgeoriënteerde perceel, de ruime en logische indeling, de mogelijkheid tot vijf slaapkamers, een woonkamer met maatkasten, een moderne keuken en badkamer en de aanwezigheid van een waterontkalker. Bovendien is deze woning zeer energiezuinig met een uitstekende EPC-score van 77 kWh/m².

* * *

Legeweg 32 - 8490 Varsenare - Deze prachtige villa is zeer gunstig gelegen op een residentiële locatie in het groene Varsenare. De woning werd volledig gerenoveerd naar de huidige woonnormen en wensen (nieuwe keuken, badkamer met bad en inloopdouche, warmtepomp ...). De villa wordt gekenmerkt door haar ruime indeling, mooie afwerking en uiterst zuinig EPC-label A. De indeling is als volgt: BENEDENVERDIEPING: inkom-/traphal met gastentoilet, ruime & zonnige L-vormige woonkamer met sfeervolle houthaard en volledige geïnstalleerde open keuken van Dovy (kookplaat, ingebouwde dampkap, luxewerkblad uit graniet, koelkast, microgolfoven, oven, dubbele spoelbak, vaatwasser), aanpalende berging, bureau vooraan de woning, inpandige garage met automatische poort en aansluiting wasmachine/droogkast. BOVENVERDIEPING: ruime nachthal, badkamer (ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel, handdoekradiator, toilet), 4 slaapkamers met mogelijkheid tot een 5de slaapkamer. BUITENOMGEVING: ruime oprit, zijdelings zonneterras, leuke volledig omheinde tuin met kinderspeeltoestel en tuinberging.

Extra troeven:
- gewilde ligging met landelijke verzichten
- uitstekend EPC (77 kWh/m²) = zeer energiezuinige woning
- zuidgeoriënteerd perceel
- ruime & logische indeling
- mogelijkheid tot 5 slaapkamers
- woonkamer met maatkasten
- eigentijdse keuken & badkamer
- waterontkalker aanwezig

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 619.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1985
Terrain
512 m2
Zone habitable
270 m2
Référence
M1RU76JKM2WM
Code Agence
BB/ADN/TK/1532
EPC
7700 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20230622-0002921680-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
woongebied
Zone inondable
niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
18 Mar 2024
€619.000 / Bricx Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder