Home Maison 2431 Veerle
Veerledorp 20
Carte

Veerledorp 20

2431 Veerle
202 m² Vivre
767 m² Terrain
€295.000
Description

Deze charmante woning met 5 slaapkamers, gelegen in het hart van Veerle (Laakdal), biedt een uitstekende verbinding met nabijgelegen gemeenten en ligt dichtbij de E313. Alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en horeca zijn op loopafstand te vinden.

De woning is ruim en licht, met een aantrekkelijke indeling. Via de hal betreedt u de woonkamer, die is uitgerust met een originele parketvloer en open haard. De keuken is functioneel en voorzien van een keramische kookplaat, vaatwasser, afzuigkap en spoelbak. Daarnaast is er een kantoorruimte aanwezig.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer met een douche in het bad en een extra toilet. De woning heeft ook een kelder, terras en een prachtige tuin met een ruime garage.

De woning wordt verwarmd met stookolie en heeft een energieprestatiecertificaat van 475 kWh/m²/jaar. Het pand is onderhevig aan de renovatieverplichting voor residentiële gebouwen vanaf 2023. Meer informatie hierover is te vinden op Vlaanderen.be. Wat betreft overstromingsgevoeligheid scoort het pand een P-score en G-score van klasse A.

* * *

Veerledorp 20 - 2431 Veerle - Charmante woning met 5 slpks. op ca. 767m².
Ligging: Gelegen in het centrum van Veerle (Laakdal). Zeer goede verbinding naar omliggende gemeentes en vlakbij de oprit E313. Scholen, winkels, openbaar vervoer, horeca, .... op wandelafstand.
Omschrijving: Deze charmante woning beschikt over zeer mooie ruimtes en geniet van veel lichtinval. Via de inkomhal hebben we toegang tot de woonkamer met originele parketvloer en open haard. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, vaatwasser, dampkap en spoelbak. Naast de keuken is er nog een bureauruimte. Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers en een badkamer met douche in bad en een extra toilet. Verder beschikt deze woning over een kelder, terras en een prachtige tuin met een ruime garage.

- CV op stookolie
- EPC: 475 kWh/m²/jaar
Wg, Vg, Gmo, GvKr, Gvv

Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: Renovatieverplichting voor residentiële gebouwen vanaf 2023 | Vlaanderen.be “overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A ”

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 295.000
Général
Type
Maison
Terrain
767 m2
Zone habitable
202 m2
Référence
QF-0D9F-I9M-
Code Agence
5911407
EPC
475 kWh/m2
EPC Valeur
E
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
12 Mar 2024
€295.000 / De Groot & Celen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder