Home à Vendre Maison 2431 Veerle
Makelstraat 50
Carte

Makelstraat 50

2431 Veerle
à Vendre
1038 m² Terrain
2 Chambres
Description

Ontdek deze prachtig gerenoveerde woning, gelegen in een rustige omgeving nabij het centrum van Veerle. Alle voorzieningen zoals supermarkten, lokale winkels en scholen zijn gemakkelijk bereikbaar te voet of met de fiets. Bovendien is er een vlotte verbinding met de E313, op slechts 10 minuten rijden.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal met handige ingebouwde kast. De hal leidt naar een lichte en ruime woonkamer van 26,55m². Aangrenzend vindt u de moderne keuken van 15m², uitgerust met Siemens apparatuur waaronder een inductiekookplaat, microgolfoven, vaatwasser en koelkast.

Achter de keuken ligt de badkamer, voorzien van een inloopdouche met regendouchekop, een wastafel met verlichte spiegel en toilet. Op de bovenverdieping bevinden zich twee slaapkamers van 10,6m² en 19,22m², elk uitgerust met ingebouwde kasten, laminaatvloeren, vliegenramen en rolluiken.

De zuidgerichte tuin van 10a 38ca is een ware oase van rust, compleet met een tuinhuis en overdekt terras. De woning wordt verwarmd met aardgas via een condensatieketel van Junkers (2020) en de ramen, vernieuwd in 2011, zijn voorzien van dubbele beglazing en PVC profielen.

De elektriciteit voldoet aan de AREI-normen en de berekende energiescore is 344 kWh/(m²jaar), wat betekent dat er geen renovatieverplichting op de woning rust.

Bent u geïnteresseerd in deze prachtig gerenoveerde, instapklare woning? Neem dan contact met ons op via info@bosmanvastgoed.be voor meer informatie of een bezichtiging. We helpen u graag verder! Deze woning heeft een P-score A en G-score A en bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied.

* * *

Makelstraat 50 - 2431 Veerle -
Deze mooi gerenoveerde woning is rustig gelegen nabij het centrum van Veerle. Supermarkten, lokale handelaars en scholen zijn op wandel- en fietsafstand. Het op- en afrittencomplex van de E313 bevindt zich op slechts 10 minuutjes rijden.
We betreden de woning via de inkomhal met een toffe ingemaakte kast. Van daaruit bereiken we de lichtrijke woonkamer (26,55m²).
Aansluitend treffen we de moderne keuken (15m²). Deze is volledig voorzien van een Siemens inductiekookplaat met dampkap, microgolfoven, vaatwasser en koelkast.
De badkamer bevindt zich achter de keuken. Deze is ingericht met een inloopdouche met regendouchekop, een lavabo met verlichte spiegel en toilet.
Op de verdieping treffen we twee slaapkamers (10.6m² en 19.22m²). Beide zijn voorzien van ingemaakte kasten, een laminaatvloer, vliegenramen en rolluiken.
In de zuid gerichte tuin (10a 38ca) is het heerlijk vertoeven. Er is een tuinhuis en overdekt terras.
De woning wordt verwarmd met aardgas (condensatieketel van Junkers, 2020). De ramen werden vernieuwd in 2011 met dubbele beglazing en PVC profielen.
De elektriciteit is conform het AREI. De berekende energiescore bedraagt 344 kWh/(m²jaar). Er rust dus geen renovatieverplichting op deze woning.
Is deze mooi gerenoveerde en instapklare woning iets voor jullie? Contacteer ons dan via info@bosmanvastgoed.be voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder!
Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied; P-score A en G-score A.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 288.000
Général
Type
Maison
Terrain
1038 m2
Référence
0GSZJA0IZ2I8
Code Agence
1211
Historique des prix
18 Apr 2024
€288.000 / Bosman Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder