Home à Vendre Maison 4537 Verlaine
Rue des Bacelles 18
Carte

Rue des Bacelles 18

4537 Verlaine
à Vendre
183 m² Vivre
1712 m² Terrain
Description

Ontdek deze lichte en ruime villa, gelegen in het pittoreske dorpje Verlaine, aangeboden door Era Labelimmo. Deze woning, verscholen in een weelderige tuin, biedt privacy en rust, ver weg van nieuwsgierige blikken.

Op de begane grond vind je een hal, een royale woonkamer met open keuken die uitkomt op het terras, een serre, een toilet en een ruime bijkeuken. De bijkeuken, momenteel uitgerust met diverse apparatuur, kan eenvoudig worden omgetoverd tot een extra slaapkamer door het verplaatsen van de apparatuur naar de kelder.

De eerste verdieping herbergt een nachthal die toegang biedt tot drie prachtige slaapkamers en een luxe badkamer, met de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer.

De woning wordt gecompleteerd door een prachtig aangelegde tuin, een zwembad en een dubbele garage.

Extra voordelen zijn de centrale verwarming op stookolie, 64 recent geïnstalleerde zonnepanelen die 10 kWp produceren, en houten ramen met dubbele beglazing.

Dit is een woning die je absoluut moet zien! Het pand heeft een energieprestatiecertificaat D. De vraagprijs bedraagt €399.000, onder voorbehoud van acceptatie. Let op: deze informatie is uitsluitend ter indicatie en vormt geen bindende overeenkomst.

* * *

Rue des Bacelles 18 - 4537 Verlaine - In het hart van het charmante dorpje Verlaine, biedt Era Labelimmo je deze ruime, lichte villa aan, gelegen in een prachtige tuin zonder inkijk... een echt paradijs, ver weg van het publieke oog!
De begane grond bestaat uit een hal, een zeer ruime woonkamer met open keuken en toegang tot het terras, een serre, een toilet en een grote bijkeuken. Omdat de apparatuur in deze laatste ruimte kan worden verplaatst naar de kelder, kan deze ruimte van ruim 13,5 m2 gemakkelijk worden omgebouwd tot slaapkamer. Boven leidt de nachthal naar 3 mooie slaapkamers en een prachtige badkamer. Mogelijkheid tot 4 slaapkamers.
Een prachtige tuin met optimale ligging, een zwembad en een garage voor twee auto's maken het huis compleet.
Een must-see! Centrale verwarming op stookolie, 64 recente fotovoltaïsche panelen die 10 kWp produceren, houten ramen met dubbele beglazing. PEB D. BODEN VAN €399.000,00, onder voorbehoud van aanvaarding. Informatie wordt alleen ter informatie gegeven en is niet contractueel bindend.

Vertaald met DeepL.com (gratis versie)

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 399.000
Revenu cadastral
€ 1.043
Général
Type
Maison
Terrain
1712 m2
Zone habitable
183 m2
Référence
GB0R7CE6M20B
EPC
310 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20200519014461
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
La zone d'habitat à caractère rural
Zone inondable
n/a
Historique des prix
16 Apr 2024
€399.000 / Label Immo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder