Home à Vendre Maison 3401 Waasmont
Waasmontstraat 93
Carte

Waasmontstraat 93

3401 Waasmont
à Vendre
139.72 m² Vivre
851 m² Terrain
4 Chambres
Description

Deze ruime woning is gelegen in de vredige Waasmontstraat in Landen. Het perceel strekt zich uit over honderd meter en grenst aan agrarisch gebied.

De woning zelf heeft een flinke omvang met een solide keuken en een relatief grote woonkamer. Op de begane grond bevindt zich tevens een garage, een berging, een badkamer en een schuur.

Op de eerste etage zijn vier slaapkamers te vinden, waarvan drie direct toegankelijk zijn vanuit de nachthal. Ook is er op deze verdieping een compacte badkamer die mogelijkheden tot renovatie biedt. Boven deze etage ligt een omvangrijke zolder die eventueel tot extra leefruimte kan worden getransformeerd.

In de buitenruimte is een deel van de tuin aangelegd, inclusief een overdekt terrasgedeelte. Daarnaast is er een groot gazon met uitzicht op het landbouwgebied.

* * *

Waasmontstraat 93 - 3401 Waasmont - In de rustige Waasmontstraat in Landen ligt deze ruime woning. Het perceel is honderd meter diep, met hierachter landbouwgrond.

Het pand zelf is ruim, met een degelijke keukenruimte en een relatief ruime living. Verder bevinden zich op de gelijkvloers een garage en enkele ruimten (een berging, een badkamer en een schuur) hierachter.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, waarvan drie rechtstreeks toegankelijk via de nachthal. Ook bevindt zich op deze verdieping een kleine badkamer met renovatiemogelijkheden. Boven deze verdieping vinden we de zolder, die ruim is en tot extra woonruimte kan worden verbouwd.

Buiten is een deel van de tuin aangelegd, met ook een overdekt gedeelte aan het terras. Daarnaast bevindt zich buiten een ruim gazon met zicht op landbouwgebied.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 260.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1966
Terrain
851 m2
Zone habitable
139.72 m2
Référence
UYMK56BEIAF0
Code Agence
5073
EPC
461 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20230411-002862036-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
Nee
Historique des prix
05 Jun 2023
€260.000 / Immo Vesta
22 May 2023
€275.000 / Immo Vesta
01 May 2023
-- / Immo Vesta
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder