Home à Vendre Maison 8720 Wakken
Kapellestraat 46
Carte

Kapellestraat 46

8720 Wakken
à Vendre
214 m² Vivre
3472 m² Terrain
Description

Ontdek deze uitmuntend onderhouden woning met drie slaapkamers en bijbehorend weiland, gelegen op een uitgestrekt perceel van 3.472m² in Wakken.

Bij binnenkomst in de woning tref je een nette inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet. Je wordt vervolgens geleid naar de ruime woonkamer van maar liefst 50m², waar je kunt genieten van een knusse houtcassette en een prachtig uitzicht op de tuin. Deze ruimte biedt bovendien toegang tot een groot terras, ideaal om bij mooi weer te genieten van buitenlucht.

Direct aangrenzend aan de woonkamer vinden we een open, volledig ingerichte keuken. Deze is voorzien van alle gemakken zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron, oven, dubbele spoelbak en vaatwasser. Met drie ruime slaapkamers van respectievelijk 10m², 12m² en 15m² biedt deze woning volop leefruimte. De badkamer is uitgerust met een comfortabel ligbad, een wastafel en een toilet.

In de kelder van 85m², die volledig droog is, bevinden zich een garage van 31m² met automatische sectionaalpoort, een bureau, een provisieruimte en een aparte wasplaats met voorzieningen voor wasmachine en droogkast.

Via een vlizotrap bereik je de geïsoleerde zolder van maar liefst 90m². De mogelijkheden zijn hier eindeloos, of je nu extra opbergruimte nodig hebt of een extra leefruimte wilt creëren.

Wat het buitenleven betreft: voor de woning is er voldoende parkeergelegenheid op de grote oprit. Het huis is omringd door groen en heeft een onderhoudsvriendelijke tuin met tuinberging en een loungeruimte van 24m². Bovendien is er aan de achterzijde nog een weiland en een uitweg, waarbij alles keurig omheind is - ideaal voor dierenliefhebbers of natuurentoesiastelingen.

De rustige ligging in Wakken, prachtige vergezichten, royale onderkelderde ruimte, bereikbaarheid van het weiland, onderhoudsvriendelijke zonovergoten tuin, asbestvrije staat van de woning en de beschikbare uitweg via het weiland, maken dit eigendom tot een echte topaankoop. Verken de mogelijkheden van dit ruime en lichtrijke vastgoed in Wakken.

* * *

Kapellestraat 46 - 8720 Wakken - Uitermate verzorgde woning met 3 slaapkamers en weide op 3.472m² in Wakken!
Indeling:
Gelijkvloers: We komen binnen in de inkomhal met vestiaire en apart bezoekerstoilet. Vervolgens hebben we toegang tot de woonkamer van maar liefst 50m² met een gezellige houtcassette en prachtig zicht op de tuin! Vanuit de woonkamer hebben we ook toegang tot een groot terras. Naast de woonkamer bevindt zich de open en volledig ingerichte keuken uitgerust met een inductiekookplaat, dampkap, koelkast, microgolfoven, oven, dubbele spoelbak en vaatwas. Er zijn 3 volwaardige slaapkamers van resp. 10m², 12m² en 15m². De badkamer beschikt over een ligbad, enkele wastafel en een toilet.
Kelder (85m²): Droge kelder die opgedeeld werd in een garage (31m²) met automatische sectionaalpoort, bureau, provisieberging en een aparte wasplaats met voorziening voor wasmachine en droogkast.

Zolder: Geïsoleerde zolder van maar liefst 90m² te bereiken met vlizotrap.

Buitenomgeving: voor de woning is er een grote oprit waar er verschillende wagens kunnen staan, de woning is omgeven door groen en beschikt over een onderhoudsvriendelijke tuin met tuinberging en loungegedeelte van 24m². Alles is mooi omheind. Achteraan is er nog een weide en uitweg.
Pluspunten:
- Rustig gelegen in Wakken
- Prachtig verzicht
- Volledig onderkelderd
- Weide achteraan ook toegankelijk
- Onderhoudsvriendelijke en zongerichte tuin
- Woning is asbestvrij!
- Uitweg achteraan via de weide!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 495.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1967
Terrain
3472 m2
Zone habitable
214 m2
Référence
9JRGQDABO900
EPC
431 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20231017-0003012767-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied;Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
06 Apr 2024
€495.000 / ERA Lafaut
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder