Carte

Elf Dagwand 3

9473 Welle
à Vendre
2 Chambres
Description

Deze charmante halfopen woning ligt in het gezellige Welle, dichtbij winkels, een school en de stations van Welle en Denderleeuw. De woning heeft een lichte woonkamer met ruimte voor zowel een zit- als eetplaats, uitgerust met een pelletkachel. Daarnaast is er een prachtige nieuwe keuken die uitbreidt naar een veranda, ook voorzien van airconditioning en een pelletkachel. Buiten vind je een aangename tuin met terras, een oprit, garage, toilet, berging en een droge kelder met waterontharder.

Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal, een moderne badkamer met ruime douchecabine, toilet en wastafel, en twee mooie slaapkamers, waarvan één met airconditioning. Een vaste trap leidt naar de zolder, die kan worden omgebouwd tot een derde slaapkamer.

De woning beschikt over PVC-ramen met hoogrendementsglas, en heeft zowel regen- als putwater. Geïnteresseerd? Neem snel contact met ons op voor een bezichtiging! De beschikbaarheid is bespreekbaar.

* * *

Elf Dagwand 3 - 9473 Welle - Deze halfopen bebouwing is heel goed gelegen te Welle in de nabijheid van winkels, een school, station van Welle en Denderleeuw.

De woning omvat een inkomhal, lichtrijke leefruimte met plaats voor een zit- en eetplaats en voorzien is van een pelletkachel, prachtige nieuwe keuken, veranda met uitbreiding van de keuken die tevens voorzien is van een airco en pelletkachel, leuke tuin met terras, oprit, garage, toilet, berging en droge kelder met een waterontkalker. Op de verdieping bevindt zich een nachthal, recente badkamer met ruime douchecabine, toilet en lavabo, 2 mooie slaapkamers (waarvan 1 met airco) en een vaste trap naar de zolder die kan omgetoverd worden tot een ruime 3de slaapkamer.

De woning is voorzien van PVC-ramen met hoogrendementsbeglazing. Daarnaast is er regenwater en putwater aanwezig.
Interesse in deze woning? Neem snel contact op met ons voor een bezoek ter plaatse!

Beschikbaar: Te bespreken

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 299.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1949
Référence
9LXZIM5JCHG3
Code Agence
3716826
EPC
532 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€299.000 / Eximm Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder