Carte

Guldentop 2

3118 Werchter
à Vendre
61 m² Vivre
498 m² Terrain
Description

Deze knusse woning, gelegen in een prachtig groene omgeving op slechts 10 minuten van Aarschot en 15 minuten van de E314, is volledig vergund en geschikt als zowel hoofd- als tweede verblijf. De woning straalt licht en ruimte uit met een leefveranda, een eetkamer die aansluit op de keuken, een badkamer met douche en wastafel, een apart toilet en een slaapkamer. Achterin het huis vind je een technische ruimte met verwarmingsinstallatie en ventilatiesysteem, en een aparte ruime berging.

De woning is volledig instapklaar en energiezuinig, uitgerust met zowel zonnepanelen als een zonneboiler. De elektrische installatie is gekeurd tot 2049 en het pand is asbestveilig.

Het perceel is 4a98ca groot, waar je in alle privacy kunt genieten op het zonneterras, omgeven door een weelderige groene tuin in een bosrijke omgeving. Dit geeft je elke dag een echt vakantiegevoel.

Samengevat, dit is een knusse, energiezuinige woning in een schitterende, rustgevende omgeving - een echte parel in het vastgoedaanbod!

* * *

Guldentop 2 - 3118 Werchter - +++ Compromis in opmaak +++
Op 10 minuten van Aarschot en een kwartiertje van de E314 treft men deze knusse woning verscholen in het groen. Deze chalet is volledig vergund en kan zowel als hoofdverblijfplaats als tweede verblijf worden aangewend. 
De woning bestaat uit een lichtrijke leefveranda, een eetkamer met aansluitend keuken, een badkamer met douche en lavabo, apart toilet en 1 slaapkamer. Achteraan de woning bevindt zich de technische ruimte met o.a. verwarmingsinstallatie en ventilatiesysteem, en een aparte grote berging.
De woning is volledig instapklaar en energetisch. Ze is uitgerust met zowel zonnepanelen als een zonneboiler. De elektrische keuring is conform tot 2049 en de woning is asbestveilig! 
Het perceel meet 4a98ca, waar men in alle privacy kan genieten op het zonneterras, te midden van de weelderige, groene tuin in een bosrijke omgeving. Elke dag een waar vakantiegevoel.
Kortom, een knusse, energetische woning in een schitterende, rustgevende omgeving ! 

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 225.000
Général
Type
Maison
Terrain
498 m2
Zone habitable
61 m2
Référence
QF--Y10XWSM-
EPC
219 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Niet ingegeven
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€225.000 / Immo de Dijle
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder