Carte

Wolfstraat 5

2260 Westerlo
à Vendre
152 m² Vivre
310 m² Terrain
Description

Deze woning, momenteel in casco staat, is gelegen in het hart van Westerlo, op wandelafstand van de Markt. De locatie biedt uitstekende verbindingen naar omliggende gemeenten en is gemakkelijk bereikbaar via de E313. In de buurt vind je scholen, winkels, openbaar vervoer en horeca.

Bij binnenkomst in de woning word je verwelkomd door een inkomhal met apart toilet en vestiaireruimte. De leefruimte biedt een prachtig uitzicht op de tuin die op het zuidwesten ligt. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een dressing en een badkamer. De tuin beschikt over extra opbergruimte.

Deze woning is ideaal voor kopers die graag hun eigen stempel willen drukken op de afwerking. De verkoop gebeurt onder registratierechten. Enkele bijzondere kenmerken zijn de inpandige garage met automatische poort, vloerverwarming, airconditioning, de mogelijkheid om een lift te installeren, 6 zonnepanelen, ventilatie D en een E-peil van minder dan 56.

De woning heeft een P-score klasse A / G-score klasse A voor overstromingsgevoeligheid. Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak, neem contact op via immo@degroot-celen.be of bel 014 95 37 50.

* * *

Wolfstraat 5 - 2260 Westerlo - Deze woning zal worden verkocht in huidige staat. (casco)
Ligging: Gelegen in het centrum van Westerlo, op wandelafstand van de Markt. Zeer goede verbinding naar omliggende gemeentes en vlot bereikbaar via E313, scholen, winkels, openbaar vervoer, horeca, .... in de nabije omgeving. 
Omschrijving: Via de inkomhal met apart toilet en ruimte voor vestiaire komt men in de leefruimte met zicht op de zuidwest gerichte tuin. Op de eerste verdieping beschikt de woning over drie slaapkamers, een dressing en een badkamer. De tuin is voorzien van een extra berging.

Ideaal voor een koper die nog inspraak wil hebben in de afwerking en zo een eigen touch kan geven aan deze praktische woning. Verkoop onder registratierechten.
Bijzonderheden:
- inpandige garage met automatische poort.
- vloerverwarming en airco
- mogelijk om een lift te plaatsen
- 6 zonnepanelen
- ventillatie D
- E-peil: <56
Wg, Vg, Gmo, GvKr, Gvv, servitude
 “overstromingsgevoeligheid: P-score klasse A / G-score klasse A ”  
Graag meer informatie of een vrijblijvende afspraak? immo@degroot-celen.be of 014 95 37 50

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 339.000
Général
Type
Maison
Terrain
310 m2
Zone habitable
152 m2
Référence
LF-4YS-1MAVU
Code Agence
5920150
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
19 Mar 2024
€339.000 / De Groot & Celen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder