Home à Vendre Maison 2260 Westerlo
Emiel Stalmanslaan 11
Carte

Emiel Stalmanslaan 11

2260 Westerlo
à Vendre
144 m² Vivre
598 m² Terrain
Description

Deze woning is gelegen in Oosterwijk, een deelgemeente van Westerlo, in een rustige straat met alle faciliteiten zoals winkels en openbaar vervoer in de directe omgeving. Bovendien is er een vlotte verbinding met de E313 en zijn er scholen vlakbij.

Gebouwd in 1956, heeft deze woning door de jaren heen diverse energiezuinige renovaties ondergaan, waaronder het vervangen van de ramen in 2008, het isoleren van de spouwmuur en het vernieuwen en isoleren van het dak. Dit resulteert in een gunstig EPC-attest met label C en een waarde van 294 kWh/m².

Bij binnenkomst via de hal kom je in de ruime woonkamer die dankzij een aanbouw twee zithoeken heeft, een vooraan en een achteraan met uitzicht op de tuin. De eetkamer verbindt beide zithoeken en grenst aan de keuken. Er zijn veel mogelijkheden voor het inrichten van de leefruimte. De badkamer bevindt zich ook op de begane grond.

Op de bovenverdieping vind je drie slaapkamers en toegang tot de zolder via een valtrap. De woning staat op een perceel van 598 m² met een aangename achtertuin. Daarnaast is er een garage en een ruim bijgebouw dat eerder dienst deed als werkplaats.

Extra voordelen van deze woning zijn het gunstige EPC-label C met een waarde van 294 kWh/m², wat betekent dat er geen renovatieverplichting is, en de centrale verwarming op aardgas. De woning scoort ook goed op watergebied met een P-score: A en G-score: A.

* * *

Emiel Stalmanslaan 11 - 2260 Westerlo - Ligging:
Gunstig gelegen in een rustige straat  te Oosterwijk, deelgemeente van Westerlo. Alle faciliteiten (winkels, openbaar vervoer,…) in de directe omgeving. Tevens een vlotte verbinding met de E313 en vlakbij scholen.  
Omschrijving:
De woning werd gebouwd in 1956 en doorheen de jaren reeds energetisch gerenoveerd. Zo zijn de ramen vervangen in 2008, is de spouw geïsoleerd en het dak vervangen en met isolatie teruggeplaatst. Dit resulteert in een gunstig EPC-attest met label C van 294 kWh/m². Via de inkomhal betreden we de gezellige woonkamer. Deze is ruim dankzij de aanbouw dewelke is opengetrokken, dit zorgt voor een zithoek vooraan en een zithoek achteraan met zicht op de tuin. De eetkamer dewelke beide zitplaatsen verbindt  geeft uit op de keuken. Tal van mogelijkheden naar inrichting van de leefruimte. Ook de badkamer bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping. De bovenverdieping omvat 3 slaapkamers en toegang tot de zolder via een valtrap. De woning is gelegen op een mooi perceel van 598 m² met een aangename achtertuin. Ook is de woning voorzien van een garage en een ruim bijgebouw dant dienst heeft gedaan als werkhuis. Extra: - Gunstig  EPC: 294 kWh/m², label C – GEEN renovatieverplichting - CV op aardgas Waterinfo: P-score: A G-score: A

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 279.000
Général
Type
Maison
Terrain
598 m2
Zone habitable
144 m2
Référence
7FQUTTY32D98
Code Agence
5912895
EPC
294 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Niet meegedeeld
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
19 Mar 2024
€279.000 / De Groot & Celen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder