Carte

Dumpelstraat 9

2260 Westerlo
à Vendre
447 m² Vivre
1530 m² Terrain
4 Chambres
Description

Ontdek deze charmante en ruime gezinswoning, gelegen in het landelijke Westerlo op een royaal perceel van 15 are. Deze woning ligt perfect binnen een gezellige gemeenschap, met essentiële voorzieningen zoals supermarkten, scholen en openbaar vervoer allemaal binnen handbereik.

Bij het betreden van deze prachtige woning, verwelkomt een stijlvolle inkomhal je, die je leidt naar de riante leefruimte. De gezellige gesloten keuken, aangrenzend aan de leefruimte, is voorzien van alle nodige apparatuur voor dagelijks gebruik. Naast de keuken ligt een ruime dubbele garage van 45m² binnenin de woning. Gelijkvloers vind je ook een slaapkamer met aangehechte badkamer. De woning telt momenteel vier slaapkamers maar biedt met twee polyvalente ruimtes de mogelijkheid voor uitbreiding. Het hoogtepunt van de woning is ongetwijfeld de volledige achtergevel bestaande uit een prachtige veranda. Hier kun je het hele jaar door genieten van de buitenlucht in alle comfort.

Kortom, als je op zoek bent naar een goed onderhouden, ruime woning met een prachtige tuin en voldoende parkeerplaats, dan is dit huis een droom die uitkomt. Met een leefruimte van maar liefst 447m² is deze woning ook ideaal voor grote gezinnen.

Enkele extra hoogtepunten van deze woning zijn onder meer een volledig omheind perceel met een automatische schuifpoort. Daarnaast beschikt het over een prachtig zwembad dat overdekt kan worden, evenals de reeds genoemde dubbele inpandige garage.

EPC documentatie is beschikbaar.

* * *

Dumpelstraat 9 - 2260 Westerlo - Charmante gezinswoning op een ruim perceel met zwembad
In het landelijke Westerlo kunnen we deze ruime gezinswoning op een perceel van 15 are terugvinden. Westerlo is een gezellige gemeente met alle nodige voorzieningen in de buurt. Van supermarkten tot scholen en openbaar vervoer, alles is binnen handbereik.

Bij het betreden van deze eigendom wordt u verwelkomd door een sfeervolle inkomhal die de toon zet voor de rest van de woning. De inkomhal leidt naar de riante leefruimte. Aangrenzend bevindt zich de gesloten keuken, die is uitgerust met alle benodigde apparatuur. Verder is er nog een dubbele inpandige garage van 45m². Op het gelijkvloers kunnen we ook nog een slaapkamer met badkamer terugvinden. Momenteel is de woning in totaal voorzien van 4 slaapkamers maar dankzij de 2 polyvalente ruimtes kunnen deze nog uitgebreid worden. Tot slot is de volledige achtergevel omgetoverd tot een prachtige veranda, waar u kunt genieten van het buitenleven in alle comfort.

Kortom, deze woning is een droom voor wie op zoek is naar een ruime en goed onderhouden woning met een prachtige tuin en voldoende parkeergelegenheid. Met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 447m2 is het ook ideaal voor grote gezinnen.

Bijzonderheden:
- Volledig omheind met een automatische schuifpoort
- Overdekbaar zwembad
- Dubbele inpandige garage Documenten EPC

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 599.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1992
Terrain
1530 m2
Zone habitable
447 m2
Référence
BGP1-92ER8AA
Code Agence
09/2640
EPC
227 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
20220718-0002642702-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Neen
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Geen
Historique des prix
24 Mar 2024
€599.000 / Hillewaere Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder