Home Maison 8640 Westvleteren
Westvleterenstraat 47
Carte

Westvleterenstraat 47

8640 Westvleteren
854 m² Vivre
4 Chambres
€638.000
Description

* * *

Westvleterenstraat 47 - 8640 Westvleteren - Kom deze eigendom bezichtigen van maandag 22 april tot en met zondag 28 april op afspraak en ontdek misschien wel je droomwoning! Maak een afspraak voor je bezoek. Kan je niet komen naar de kijkdag(en)? Contacteer ons gerust om een ander moment af te spreken.

Villa te koop in Vleteren met ruim bijgebouw op een perceel van 1.060m². Deze villa met bouwjaar 2005 is gelegen in de dorpskern van Westvleteren en geniet een vlotte verbinding met Ieper, Poperinge en Veurne.
Dit huis te koop is uitermate geschikt voor wie op zoek is naar een instapklare woning met veel mogelijkheden. De woning en het ruime bijgebouw verkeren verder in uitstekende staat. De woning, gebouwd in 2005 is volledig gelijkvloers ingericht. De eerste verdieping is vervolgens voorzien van een instapklaar appartement, uitermate geschikt voor iemand die denkt aan kangoeroe wonen. Deze eigendom heeft verder geen renovatieverplichting en heeft een erg gunstig EPC (label B)

INDELING
Gelijkvloerse woning: ruime inkomhal met toilet - leefruimte met gezellige design houtkachel, salon en lichtrijke eetplaats - geïnstalleerde keuken met ontbijthoek en verbinding tot buitenterras - ruime gelijkvloerse slaapkamer met aansluitende inloopdressing die toegang heeft tot de aansluitende badkamer - badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet, bidet en lavabomeubel - tuin met terras en verbinding tot het ruime bijgebouw.

Bijgebouw: verbonden met de woning en met aparte inkomhal - ruime bureau - polyvalente ruimte met ruime toegangspoort en hoog plafond, ideaal als opbergplaats, garage of atelier - wasplaats - berging - dubbele garage met automatische poort - ruime zolder/atelier (extra slaapkamers).

Appartement/studio (eerste verdieping): Leefruimte met houtkachel - geïnstalleerde open keuken - eigen badkamer met douche - toilet - slaaphoek - ruim terras - mogelijk om op te delen in verschillende slaapkamers.

Deze eigendom wordt aangeboden via Pre-sale. De eigendom kan voordien bezocht worden waarna er een bod uitgebracht kan worden! De vermelde prijs is een richtprijs. Meer info omtrent deze koopmethode verneem je via https://www.dewaele.com/nl/advies/pre-sale-voordelen-voor-de-koper of bij de dossierverantwoordelijke, Sebastien Vermeersch - 0474 49 48 96 - sebastien.vermeersch@dewaele.com.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 638.000
Revenu cadastral
€ 1.454
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2005
Zone habitable
854 m2
Référence
5ISKL1OAZXKT
Code Agence
182952
EPC
1750 kWh/m2
EPC Valeur
F
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
woongebied met landelijk karakter, woongebied met een culturele historische en/of esthetische waarde
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Feb 2024
€638.000 / Dewaele
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder