Carte

Volkershouw 35

9230 Wetteren
à Vendre
238 m² Vivre
594 m² Terrain
4 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Ontdek deze exclusieve nieuwbouwwoning in Westrem op een landelijke en rustige locatie. Plan een bezoek op zaterdag 30/03 tussen 9u en 13u (let op, enkel op afspraak) om de woning van dichtbij te bekijken.

Deze halfopen bebouwing heeft vier slaapkamers en een zonnige tuin, klaar om te betreden. Je geniet er van een ruime en lichte woonomgeving met hoogwaardige afwerking. Bovendien is dit een energiezuinige BEN-woning, uitgerust met een warmtepomp, vloerverwarming met koeling, zonnepanelen, regenwaterrecuperatie (7500L) en een ventilatiesysteem D met warmterecuperatie. Als bonus geniet je van een vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar na ingebruikname.

De woning biedt alle comfort: een inkomhal met gastentoilet, een lichte woonkamer met een geïnstalleerde open keuken (van Dovy) en een ruime inpandige garage met extra opbergruimte. De bovenverdieping telt drie volwaardige slaapkamers, waaronder één met inloopdressing, een luxueuze badkamer, en de zolder is volledig afgewerkt tot een vierde slaapkamer met twee extra bergruimtes.

Buiten geniet je van een mooi terras en een tuin die aansluit op een groene zone, waar je in alle privacy en rust kan ontspannen. Twee extra parkeerplaatsen zijn voorzien op de oprit.

De woning is uitgerust met moderne technologie, met inbegrip van impulsschakelaars en de mogelijkheid tot een volledig domoticasysteem. Je geniet er niet alleen van het groen en de landelijke omgeving, maar ook van een centrale ligging dicht bij openbaar vervoer, scholen, winkels en belangrijke invalswegen.

Let op: de verkoop valt onder een gesplitst stelsel (Registratie - BTW) en de aankoop is exclusief aansluitkosten. Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op via 053/60.65.60.

* * *

Volkershouw 35 - 9230 Wetteren - WESTREM - Exclusieve nieuwbouw, type HOB, in landelijk kader met 4 slaapkamers en zonnige tuin. 

Betreft een instapklare nieuwbouw met hoogwaardige afwerking die geniet van ruimte en lichtinval. Deze BEN-woning werd uitgerust met warmtepomp, vloerverwarming (met koeling), zonnepanelen, regenwater (7.500L) en ventilatiesysteem D met warmterecuperatie. Extra troef is hierbij de vrijstelling onroerende voorheffing eerste vijf jaar na ingebruikname. Kortom, het huis van de toekomst! Woning werd van gelijkvloers tot zolderkamer volledig geschilderd, letterlijk verhuizen en wonen! 

De woning is op het gelijkvloers voorzien van een inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woonkamer met geïnstalleerde open keuken (Dovy) en zéér ruime inpandige garage met extra bergplaats. Het verdiep telt een overloop, luxueuze badkamer en drie volwaardige slaapkamers, waarvan één met inloopdressing. Het zolderverdiep werd tevens volledig afgewerkt tot een vierde slaapkamer en twee bergruimtes. Niet te verwaarlozen is de aangename buitenruimte met terras en tuinzone die uitgeeft op achterliggend groen, garantie op privacy en rust. Oprit vooraan maakt extra plaats tot stallen van twee wagens. 

Technische innovaties mede door impulsschakelaars met aan -en uitknop. Uitbreiding naar volledige domotica mogelijk.  

Naast de groenzichten en het landelijk wonen, zeer centraal gelegen met in directe omgeving van openbaar vervoer, scholen, winkels en belangrijke invalswegen. 

Verkoop onder gesplitst stelsel (Registratie - BTW). 
Aankoop excl. aansluitkosten.

Voor meer info of bezoek: 053/60.65.60

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2023
Terrain
594 m2
Zone habitable
238 m2
Référence
4T-W9XRBYBYG
Code Agence
5909928
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Verkavelingsvergunning
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder