Home Maison 9230 Wetteren
Collegiebaan 106
Carte

Collegiebaan 106

9230 Wetteren
160 m² Vivre
2 Chambres
€268.000
Description

De bezichtigingsdag is volgeboekt, maar ontdek nog altijd deze schitterend verbouwde woning, een mix van trendy design en praktische voorzieningen voor optimaal wooncomfort. De energie-efficiënte A-label garandeert je een duurzame levensstijl en helpt je flink besparen op energiekosten.

Als je binnenkomt, leidt de inkomhal je naar de moderne badkamer, een heldere, ruimtelijke woonkamer en een goed voorziene keuken. Je vindt er twee knusse slaapkamers, waarvan één met een mezzanine. Elk element van het huis is met zorg geselecteerd om jou en je gezin comfort en functionaliteit te bieden.

Bijkomende voordelen zijn onder andere een droge, ruime kelder, een bijgebouw met kantoorruimte (ideaal voor thuiswerk) en een prachtige veranda waar je kunt relaxen en van de buitenlucht genieten. De tuin op het zuiden biedt je een oase van rust en privacy, perfect voor zonnige dagen en gezellige avonden met vrienden en familie.

Deze woning is gegarandeerd elektrisch conform en asbestveilig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid ervan. Start een nieuw hoofdstuk van je leven op deze plek, gelegen in een bruisende gemeenschap die volop in ontwikkeling is.

Grijp deze unieke kans om te leven in een van de meest aantrekkelijke woongebieden! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen op 23/03 via Steffi op 0486 92 46 58 of steffi@altro-vastgoed.be.
Dit volledig gerenoveerde instapklare huis met A-label, elektriciteitsconformiteit en asbestveiligheid, ook voorzien van een bijgebouw dat kan worden omgevormd tot garage plus kantoor, en een tuin op het zuiden, wacht op jou!

* * *

Collegiebaan 106 - 9230 Wetteren - BEZOEKDAG VOLZET - Stap binnen in deze prachtig gerenoveerde woning met een hip design en alle voorzieningen die je zoekt voor comfortabel wonen. Met een energiezuinige score van label A ben je verzekerd van lagere energiekosten en een duurzame levensstijl.

Je wordt verwelkomd in de inkomhal, die leidt naar een moderne badkamer, een lichte en luchtige woonkamer, en een goed uitgeruste keuken. Op het niveau treffen we twee gezellige slaapkamers waarvan één met mezzanine. Elk aspect van deze woning is zorgvuldig ontworpen om comfort en functionaliteit te bieden aan jou en je gezin.

Daarnaast beschikt deze woning over extra's zoals een droge, en ruime kelder, een bijgebouw met bureauruimte, ideaal voor wie vanuit huis werkt, en een prachtige veranda waar je kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. De zuidgerichte tuin biedt rust en privacy, perfect voor zonnige dagen en gezellige avonden met vrienden en familie.

Met elektriciteit conform en asbestveiligheid gegarandeerd, hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van deze woning. Het is de ideale plek om een nieuw hoofdstuk van je leven te beginnen, in een bloeiende gemeenschap die volop in ontwikkeling is.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een van de meest veelbelovende woonomgevingen! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging op 23/03 (BEZOEKDAG) via Steffi op 0486 92 46 58 - steffi@altro-vastgoed.be.
Volledig gerenoveerde woning, instapklaar
A-label, elektriciteit conform en asbestveilig
Bijgebouw, omvormbaar tot garage + bureau
Zongerichte tuin

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 268.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
160 m2
Référence
6TX-MJBTKM67
Code Agence
bezoekdag-volzet-volledig-gere
EPC
100 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
20240304-0003164473-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
Nee
Historique des prix
22 Mar 2024
€268.000 / Altro Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder