Carte

Kerkbaan 1

9260 Wichelen
à Vendre
1.532 m² Terrain
4 Chambres
Description

Charmante bungalow met ruime tuin gelegen in Wichelen! Deze vrijstaande woning bevindt zich in het centrum van Wichelen, een ideale plek voor liefhebbers van een royale tuin maar ook nabijheid tot alle belangrijke wegen waarderen. De bungalow beschikt over een ruime entreehal, lichte woonkamer met grote ramen, aangrenzende keuken met toegang tot de veranda, vier royale slaapkamers en een badkamer met ligbad en wastafelmeubel. Er is ook een technische opslagruimte met wasmachineaansluiting.

Op de eerste verdieping is er een grote zolder, perfect voor opslag of als speelruimte! Een extra pluspunt is de brede oprit die ruimte biedt voor meerdere auto's en een grote garage, die ook toegang biedt tot de veranda. Neem alvast een kijkje via onze virtuele tour: https://my.matterport.com/show/?m=XVUjpcCQ22t Uitstekende ligging op loopafstand van het centrum van Wichelen en dichtbij de verbindingsweg tussen Aalst en Dendermonde. Voor meer informatie en/of een bezichtiging, neem contact op via aalst@immotijl.be of 053/42 46 99.

* * *

Kerkbaan 1 - 9260 Wichelen - Knappe bungalow met grote tuin te Wichelen! Deze open bebouwing ligt midden in het centrum van Wichelen, een perfecte locatie voor wie houdt van een grote tuin, maar toch graag centraal en bij alle invalswegen kortbij zit. Deze bungalow is als volgt ingedeeld: Grote inkomhal, lichtrijke leefruimte met grote raampartijen, aansluitend de keuken die toegang biedt tot de veranda, 4 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en lavabomeubel. Tenslotte een technische berging met aansluiting voor wasmachine.
Op de eerste verdieping (met valluik) bevindt zich een hele ruime zolder, goed voor stockage of speelkamer! Extra troef is de ruime oprit die plaats biedt voor meerdere wagens en en een grote garage, deze geeft ook toegang tot de veranda. Kijk gerust al eens binnen via onze virtuele toer: my.matterport.com Goed gelegen op wandelafstand van centrum Wichelen en dichtbij verbindingsweg Aalst - Dendermonde. Voor meer info en/of een bezoek, contacteer ons via niels@immotijl.be of 0474 12 56 41

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 470.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1980
Terrain
1.532 m2
Référence
71VNO9LI5EG7
Code Agence
5582316
EPC
478 kWh/m2
EPC Valeur
E
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
21 Oct 2023
€470.000 / Immo Tijl
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder