Home à Vendre Maison 8710 Wielsbeke
Sint-Brixiusplein 13
Carte

Sint-Brixiusplein 13

8710 Wielsbeke
à Vendre
390 m² Terrain
5 Chambres
Description

In het hart van Ooigem, staat deze riante en te renoveren woning. Hoewel gelegen in het stadscentrum, geniet je hier toch van een heerlijke rust. Denk aan de gemakken van plaatselijke winkels, scholen en openbaar vervoer, gewoon binnen handbereik.

Deze ruime woning beschikt over vier grote slaapkamers, met de mogelijkheid van een vijfde kamer op de zolderverdieping - bereikbaar via een vaste trap. In de benedenverdieping vind je twee woonruimtes, een grote keuken, een badkamer en een royale garage. Deze garage leidt direct naar een zonnige tuin, met een perfecte zuidwestelijke oriëntatie.

Bovendien biedt dit pand ook een grote en droge kelder, ideaal voor extra opslag of hobbyruimte. Deze robuuste, te renoveren woning is dus ideaal gelegen in Ooigem, biedt talloze mogelijkheden en ruimte in overvloed. Een kans die je niet wilt missen!

* * *

Sint-Brixiusplein 13 - 8710 Wielsbeke - Deze grote, te renoveren woning bevindt zich pal in het centrum van Ooigem en is toch heel rustig gelegen. School, openbaar vervoer en winkels liggen in de directe omgeving.
de woning heeft 4 grote slaapkamers en via een vaste trap is nog een 5e kamer op de zolderverdieping beschikbaar.
Op het gelijkvloers zijn 2 leefruimtes , een grote keuken ,een badkamer en een grote garage die rechtstreeks toegang geeft tot een zonnige, zuid-west gerichte tuin.
Een grote, droge! kelder

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 250.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1958
Terrain
390 m2
Référence
M0O-7ZFXV4GB
EPC Certificat
20231121-0003046004-RES-1
Historique des prix
27 Mar 2024
€250.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder