Home à Vendre Maison 3990 Wijchmaal
Langegrachtweg 31
Carte

Langegrachtweg 31

3990 Wijchmaal
à Vendre
138 m² Vivre
2 Chambres
Description

* * *

Langegrachtweg 31 - 3990 Wijchmaal - PLUSPUNTEN:
+ bewoonbare oppervlakte: 154 m²
+ BEN-woning (warmtepomp en zonnepanelen)
+ 2 slaapkamers
+ kelder, privé fietsenberging en 2 autostaanplaatsen
+ veel lichtinval
+ groot terras met zicht op de prachtige parktuin

ALGEMEEN:
Deze bijna-energieneutrale nieuwbouwwoning is gelegen in het woonpark 'Dommelpark' dat gekenmerkt wordt door zijn groene en autoluwe binnenpark.

Aan het einde van een doodlopende straat kan u de ondergrondse garage inrijden, die zich net voor de woningen bevindt. U beschikt over 1 autostaanplaats en ruimte voor het stallen van 3 fietsen die direct aan de kelderruimte van uw eigen privéwoning grenzen, en een 2de autostaanplaats die om de hoek ligt (nr. 34).

De woningen omringen een mooi aangelegde parktuin van 83 are groot, waarvan u alle deugden heeft maar zelf niet met de snoeischaar aan de slag moet. Vanop je eigen privéterras geniet je dus van rust en privacy, en het groen.

Als we de woning betreden op het gelijkvloers komen we in de inkomhal met gastentoilet en vervolgens in de grote woonkamer met open leefkeuken terecht. De woonkamer en keuken baden in het licht en geven uit op de groene omgeving.

Grenzend aan de leefruimte is er een berging met o.m. aansluitingen voor wasmachine en droger, en een deel van de technieken. Via de keldertrap komen we in de kelderberging en aansluitend in de parkeergarage.

Op de verdieping is er een ruime overloop waar nog een bureel of extra kasten geplaatst kunnen worden, een 1ste slaapkamer met zicht op de parktuin, een badkamer met ruime inloopdouche, toilet en lavabo, en een 2de slaapkamer met zicht op het veld.

Het terras dat grenst aan de keuken en leefruimte is maar liefst 31,7 m2 groot en geniet van ochtend- en middagzon en uiteraard het zicht op de binnentuin.

Daarnaast zijn de woningen uitgerust met de duurzaamste technieken zoals een warmtepomp en zonnepanelen (6 stuks van 380 wp per paneel) en is er een gemeenschappelijk afvalbeheersysteem met een badge per woning.

Gezien het project al werd opgeleverd kan u ook meteen verhuizen!

INDELING:
-1: Kelderberging, autostaanplaats (2 stuks), fietsenberging (3 fietsen)
0: Inkomhal, gastentoilet, berging/wasplaats, grote woonkamer met leefkeuken, terras
+1: overloop, 2 slaapkamers, badkamer met toilet

FINANCIERING:
Opgelet: voor woningen gelegen in België zijn enkel Belgische hypotheken mogelijk. Maak tijdig een afspraak zodat u zich op voorhand kan bevragen over de mogelijkheden.
Kandidaat-kopers die hun financiële plaatje al hebben voorbereid, wekken altijd meer vertrouwen.

SUCCESVOL VERKOPEN?
Dankzij succesvolle transacties zijn wij steeds op zoek naar nieuw aanbod. Overweegt u te verkopen of te verhuren? Informeer vrijblijvend naar onze werkwijze.

HOUD ME OP DE HOOGTE:
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u gratis in op onze website zodat u vrijblijvend op de hoogte wordt gebracht van nieuw aanbod: https://www.immosign-plus.be/nl/hou-me-op-de-hoogte/

Heeft u interesse in deze instapklare nieuwbouwwoning? Contacteer ons dan op +32 89 87 03 67 of mail naar info@immosign-plus.be voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 329.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2021
Zone habitable
138 m2
Référence
VQ8NQ2KYZSF8
Code Agence
668
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja VVO2019/0261 dd. 24/01/2020 voor het vellen van bomen, afbreken bestaande constructies en bouwen
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied woongebied en deels woonuitbreidingsgebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
11 Oct 2023
€329.000 / Immosign+
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder