Carte

Wijveld 30

3018 Wijgmaal
à Vendre
119 m² Vivre
144 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze energiezuinige en smaakvol gerenoveerde woning, die in 2023 is opgeknapt, ligt op een toplocatie: centraal maar rustig, in Wijgmaal. Het is een kindvriendelijke buurt, dichtbij belangrijke toegangswegen en op loopafstand van het serene Kanaal Leuven - Dijle. Het centrum van Leuven is ook gemakkelijk te bereiken per fiets. De woning, die zich bevindt op een grondperceel van 144 m² met een bewoonbare ruimte van 119 m², beschikt over een open keuken, een lichte en gezellige woonkamer van maar liefst 50 m² die uitkijkt op de fraai gelegen patio met veel privacy, een inkomhal met vestiaire en een gastentoilet op de begane grond. Boven vind je drie slaapkamers, een overloop en een prachtige badkamer. Daarnaast heeft het huis een ruime garage met een handige (fietsen)berging eraan vast. Deze instapklare en liefdevol opgeknapte woning op een gewilde locatie is zeer de moeite van het bezichtigen waard. Een echte buitenkans voor snelle beslissers.

* * *

Wijveld 30 - 3018 Wijgmaal - Deze, in 2023 , gerenoveerde woning met garage is zeer centraal doch rustig gelegen in Wijgmaal, in een kindvriendelijke omgeving, op wandelafstand van het rustgevende Kanaal Leuven - Dijle, op fietsafstand van het centrum van Leuven en vlakbij alle belangrijke invalswegen. Dit energiezuinig eigendom met een grondoppervlakte van 144 m² en een nuttige bewoonbare oppervlakte van 119 m² omvat op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaire, een gastentoilet, een volledig ingerichte open keuken, een lichtrijke en gezellige living van maar liefst 50 m² uitkijkend op de mooie en perfect georiënteerde patio of binnentuin met veel privacy. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers, een overloop en een prachtige badkamer. Bovendien is deze gezellige woning voorzien van een ruime garage met aansluitend een praktische (fietsen)berging. Kortom, deze instapklare, smaakvol gerenoveerde en energiezuinige woning, op een gegeerde ligging is zeker uw bezoek waard. Een echte aanrader. Voor snelle beslissers.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 405.000
Revenu cadastral
€ 922
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1972
Terrain
144 m2
Zone habitable
119 m2
Référence
CKUG0NQ1ACP3
Code Agence
4166
EPC
185 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Niet van toepassing
Autorisation de lotissement
Niet van toepassing
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
06 Dec 2023
€405.000 / Immo Time
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder