Home à Vendre Maison 3018 Wijgmaal
Watermolenstraat 21
Carte

Watermolenstraat 21

3018 Wijgmaal
à Vendre
170 m² Vivre
230 m² Terrain
30 Chambres
Description

We presenteren met trots deze casco-woning te koop, gelegen in de charmante dorpskern van het vredige Wijgmaal. Op slechts een steenworp afstand van het centrum van Leuven en nabij belangrijke toegangswegen en openbaar vervoer. De woning staat op een royaal perceel van 230 vierkante meter en heeft een bruikbare oppervlakte van maar liefst 170 vierkante meter. Met een gevelbreedte van 5 meter en hoge plafonds op de begane grond biedt deze woning een inkomhal met trappenhuis, een ruime woonkamer en de mogelijkheid om een lichte woonkeuken te bouwen.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee volwaardige slaapkamers en ruimte voor een volledig uitgeruste badkamer. De tweede verdieping, tevens de bovenste, onder een nieuw dak dat volgens de regels van de kunst is geplaatst, biedt verder de mogelijkheid om te verbouwen tot een derde slaapkamer met en suite badkamer. Bovendien is er een kruipkelder en een onderhoudsvriendelijke tuin die via een poort aan de achterkant toegang biedt tot een wandel- en fietspad - ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers.

Kortom, deze brede casco-rijwoning op een toplocatie, met een goedgekeurde bouwvergunning, gloednieuw dak en mooie tuin die u volledig naar eigen smaak kunt inrichten, is zeker een bezoek waard. Een absolute buitenkans!

* * *

Watermolenstraat 21 - 3018 Wijgmaal - Wij zijn verheugd deze casco-woning met mooie tuin in de gezellige dorpskern van het rustige Wijgmaal, op een boogscheut van het centrum van Leuven, vlakbij alle belangrijke invalswegen en het openbaar vervoer te koop aan te bieden. Op een mooi perceel van 230 m² met een nuttig oppervlakte van maar liefst 170 m² omvat deze woning met een gevelbreedte van 5 m en met hoge plafonds op het gelijkvloers een inkomhal met traphal, een ruime leefruimte en de mogelijkheid tot het bouwen van een lichtrijke leefkeuken. Op de eerste verdieping vinden we 2 volwaardige slaapkamers terug alsook ruimte voor het plaatsen van een volledig uitgeruste badkamer. De tweede verdieping, tevens de hoogte verdieping, onder een volledig, volgens de regels van de kunst, nieuw geplaatst dak, biedt verder nog de mogelijkheid tot het ombouwen tot een derde slaapkamer met en suite badkamer. Overigens is er nog een kruipkelder aanwezig en een onderhoudsvriendelijke tuin die achteraan via een poort toegang biedt tot een wandel- fietspad wat deze woning ideaal maakt voor wandel- en fietsliefhebbers. Kortom, deze centraal gelegen brede casco-rijwoning op topligging met goedgekeurde bouwvergunning, gloednieuw dak en mooie tuin die u zelf helemaal naar eigen smaak kan afwerken, is zeker uw bezoek waard. Een absolute buitenkans!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 349.000
Revenu cadastral
€ 604
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1899
Terrain
230 m2
Zone habitable
170 m2
Référence
TZP5CSICTC8O
Code Agence
4346
EPC
0 kWh/m2
EPC Valeur
A+
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Niet van toepassing
Autorisation de lotissement
Niet van toepassing
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Mar 2024
€349.000 / Immo Time
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder