Carte

Nieuwstraat 33

3018 Wijgmaal
à Vendre
91 m² Vivre
155 m² Terrain
Description

Gelegen op een steenworp afstand van Leuven en vlakbij het station van Wijgmaal, vindt u deze rijwoning die volledig gerenoveerd dient te worden. In de nabije omgeving bevinden zich onder andere een lokale bakker, scholen en sportclubs. De woning is gelegen in een rustige eenrichtingsstraat.

De benedenverdieping van de woning bestaat uit een woon- en eetkamer, keuken en badkamer voorzien van een bad, toilet en wastafelmeubel. Buiten beschikt de woning over een kleine binnenplaats met twee overdekte opbergruimtes en een gezellige tuin.

De eerste verdieping, bereikbaar via een houten trap, herbergt twee ruime slaapkamers. De elektrische installatie in de woning is goedgekeurd tot 2044.

Hoewel deze woning een grondige renovatie nodig heeft, biedt het enorm veel potentieel dankzij zijn geweldige locatie. Bent u klaar om de handen uit de mouwen te steken en wilt u graag uw eigen touch aan uw woning geven? Dan is dit de ideale woning voor u.

* * *

Nieuwstraat 33 - 3018 Wijgmaal - Op een boogscheut van Leuven en op wandelafstand van het station van Wijgmaal, lokale bakker, scholen, sportclubs etc. treft u deze volledig te renoveren rijwoning in een rustig gelegen eenrichtingsstraat. 
Deze woning bestaat op het gelijkvloers uit een woon- en eetkamer, keuken en badkamer met bad, toilet en lavabomeubel. Buiten is er een koertje met 2 overdekte opberghokken en een gezellige tuin. 
Via de houten trap komt men terecht op de 1ste verdieping. Hier schuilen 2 ruime slaapkamers. 
De elektrische installatie is gekeurd tot 2044. 
Kortom, deze woning heeft een grondige renovatiebeurt nodig, maar heeft enorm veel potentieel en een geweldige ligging. 
Staat u te popelen om de armen uit de mouwen te steken en wilt u graag zelf uw stempel op uw woning kunnen drukken? Dan is dit de ideale woning voor u.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 195.000
Général
Type
Maison
Terrain
155 m2
Zone habitable
91 m2
Référence
33HG75B9V6AH
EPC
483 kWh/m2
EPC Valeur
E
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Gebouwd voor 1962
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€195.000 / Immo de Dijle
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder