Carte

Woestendorp 75

8640 Woesten
à Vendre
167 m² Vivre
535 m² Terrain
Description

* * *

Woestendorp 75 - 8640 Woesten - Te Renoveren Woning met 4slpk, uitgestrekte tuin en garage in Woesten (op een steenworp van alle voorzieningen en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en grote invalswegen)
Ontdek de mogelijkheden van dit uniek renovatieproject in het charmante Woesten. Deze ruime woning kent een gevelbreedte van 8 meter en biedt de mogelijkheid tot opsplitsing van 2 woningen. Dit geeft investeerders interessante perspectieven. Dit huis is een blanco canvas, dus klaar om getransformeerd te worden tot een eigentijdse leefruimte.
INDELING;
Gelijkvloers: lichtrijke woonkamer met aangrenzende basis uitgeruste keuken. Het prachtige uitzicht op de tuin zorgt voor een aangename sfeer. Op het gelijkvloers vindt u tevens een badkamer met douche in bad, wastafel en toilet, evenals een hal die toegang biedt tot de kelder en slaapkamer op het tussenverdiep. Buiten treft u een degelijk gemetste tuinberging en een handige garage die de doorgang van de straat tot aan de tuin vergemakkelijkt.
De eerste verdieping herbergt een nachthal die leidt naar drie slaapkamers en een open bureau-ruimte. Extra ruimte vindt u op de zolder, die klaar is om geïsoleerd te worden.
INTERESSE? Neem vandaag nog contact op met ERA DOMUS!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 145.000
Général
Type
Maison
Terrain
535 m2
Zone habitable
167 m2
Référence
CDFFAPS5YP4G
EPC
768 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20211213-0002509148-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Agrarisch gebied;Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
04 Mar 2024
€145.000 / ERA Domus
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder