Home à Vendre Maison 1861 Wolvertem
Mottestraat 18-A
Carte

Mottestraat 18-A

1861 Wolvertem
à Vendre
2062 m² Vivre
2542 m² Terrain
4 Chambres
Description

Deze halfopen BEN-woning in Wolvertem combineert luxe en duurzaamheid op een steenworp afstand van het centrum. Met een E-Peil van 30 en zonnepanelen is deze woning klaar voor een energiezuinige toekomst. Op de begane grond vind je een gastvrije entreehal met ingebouwde garderobe en toilet, een lichte open woonruimte, een moderne volledig uitgeruste keuken en een handige was-/berging. De eerste verdieping biedt drie slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. De tweede verdieping kan fungeren als vierde slaapkamer of hobbykamer, met extra bergruimte. De tuin wordt nog aangelegd door de huidige eigenaren, inclusief omheining en graszaad. Parkeergelegenheid is aanwezig op de privé oprit (met voorziening voor elektrisch laden) en in de inpandige garage. Extra's zoals 7 zonnepanelen (2765 Wp), een BOSH gascondensatieketel, driedubbel glas, ventilatiesysteem en regenwaterput zorgen voor een zeer energiezuinige leefomgeving. Bezoekdag op aanvraag! Bezoek www.arthur.be voor certificaten. Neem voor een GRATIS SCHATTING of meer informatie contact op met Bert van IMMO ARTHUR SEGERS op 052/46.00.00 of via info@arthur.be!

* * *

Mottestraat 18-A - 1861 Wolvertem - Deze halfopen BEN-woning biedt luxe en duurzaamheid nabij het centrum van Wolvertem. Het E-Peil van 30 en de zonnepanelen verzekeren een energiezuinige toekomst. Het gelijkvloers heeft de volgende indeling: een inkomhal met gastentoilet en ingebouwde vestiaire, een open en lichtrijke leefruimte, een volledig geïnstalleerde en moderne keuken en een handige was-/berging. De eerste verdieping omvat 3 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele lavabo en toilet. De tweede verdieping kan dienst doen als een 4e slaapkamer of hobbykamer, er is tevens ook een bergruimte aanwezig. De tuin wordt nog omheind en bezaaid met gras door de huidige eigenaars. Parkeergelegenheid aanwezig op de privatieve oprit (kabel voor elektrisch laden voorzien) en in de inpandige garage. De extra voorzieningen zoals 7 zonnepanelen (2765 Wp), CV met BOSH gascondensatieketel, driedubbel glas, ventilatiesysteem en regenwaterput zorgen voor een uiterst energiezuinige leefomgeving. BEZOEKDAG OP AANVRAAG! Attesten beschikbaar op: www.arthur.be. Voor een GRATIS SCHATTING of meer informatie, contacteer Bert van IMMO ARTHUR SEGERS via 052/46.00.00 of via info@arthur.be!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 595.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2023
Terrain
2542 m2
Zone habitable
2062 m2
Référence
4R-MHXLA4W0G
Code Agence
5917169
EPC
48 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
EP17788/A001/D01/SD001
Historique des prix
16 Mar 2024
€595.000 / Arthur Segers
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder