Home Maison 2160 Wommelgem
Kandonklaan 12
Carte

Kandonklaan 12

2160 Wommelgem
232 m² Vivre
Prijs op aanvraag
Description

* * *

Kandonklaan 12 - 2160 Wommelgem - Ontdek het charmante karakter van deze vrijstaande woning in Wommelgem, met een tijdloze uitstraling. Geniet van de ruimte en rust die deze woning te bieden heeft, omringd door een uitgestrekte buitenruimte en gelegen in een serene buurt.
De keuken is voorzien van een Bosch vaatwasser, heteluchtoven met gasvuur en ijskast. Een aangrenzende bergruimte herbergt een wasmachine, droger en douche. Vanuit de keuken betreedt u de prachtige tuin met een overdekt terras. De tuin heeft nog een leuk tuinhuis en apart terras waar u heerlijk van de zon kan genieten
De woonkamer, met een sfeervolle stenenvloer en een gezellige gaskachel, biedt een ontspannen sfeer. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich nog een heerlijke ruimte die veel natuurlijk licht binnenlaat. Via de leefruimte komt u in de bureauruimte, die op zijn beurt toegang biedt tot de ruime garage.
De hal op de begane grond bevat een apart gastentoilet en leidt naar de bovenverdieping. Op de bovenverdieping zijn er vier slaapkamers, opbergruimte (eventueel te gebruiken als vijfde slaapkamer) en zeer leuke en ruime badkamer. Deze is uitgerust met een bamboevloer, toilet, bad, dubbele lavabomeubel en extra kastruimte. Twee slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en in twee slaapkamers zijn ingebouwde kasten aanwezig.
Bijzonderheden:

Gunstig EPC
Zonnepanelen aanwezig
Mooi hoekperceel met veel privacy
Woning beschikbaar vanaf november 2024

Wenst u graag meer informatie? Contacteer dan Ellen op 0474/84.54.29 of ellen@reds.be
Dit kan ook na de kantooruren of tijdens het weekend.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Zone habitable
232 m2
Référence
RDGMAHM6BAI8
EPC
204 kWh/m2
EPC Valeur
C
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder