Home Maison 2160 Wommelgem
Sint-Damiaanstraat 151
Carte

Sint-Damiaanstraat 151

2160 Wommelgem
166 m² Vivre
145 m² Terrain
3 Chambres
€405.000
Description

* * *

Sint-Damiaanstraat 151 - 2160 Wommelgem - Op zoek naar de perfecte woning die alles biedt wat je nodig hebt? Zoek niet verder! Deze ruime woning in Wommelgem heeft het allemaal: comfort, stijl en veelzijdigheid.

Kenmerken:
Gelijkvloers: Een polyvalente ruimte die voor tal van doeleinden kan worden gebruikt – een kantoor, speelkamer, of zelfs een fitnessruimte – de keuze is aan jou!
Eerste verdieping: Een royale woonkamer met een gezellig haardvuur en een open keuken. Er is ook een handig toilet op deze verdieping.
Tweede verdieping: Drie comfortabele slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en nog een toilet. Privacy en comfort zijn hier gegarandeerd!

Extra comfort: Vloerverwarming op zowel de eerste als de tweede verdieping, wat zorgt voor een aangename warmte en besparing op energiekosten.
Buitenruimte: Geniet van de grote tuin met een praktisch tuinhuis. Perfect voor buitenactiviteiten, tuinfeesten en ontspanning.

Dit is een ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en moderne leefruimte met veel mogelijkheden. De vloerverwarming zorgt voor extra comfort tijdens de koude maanden, terwijl de grote tuin een oase van rust en groen biedt.

Deze woning is gelegen in het charmante Wommelgem, een gewilde buurt met goede voorzieningen en gemakkelijke toegang tot winkels, scholen en openbaar vervoer. Een rustige en toch goed bereikbare locatie!

De woning is asbestveilig.
EPC Energielabel B - 160 kwh/(m² jaar)
De elektriciteit is conform
P-score : A
G-score : A

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 405.000
Général
Type
Maison
Terrain
145 m2
Zone habitable
166 m2
Référence
7UB1NCO8G9IM
Code Agence
312-15542
Historique des prix
15 Feb 2024
€405.000 / C21 Advieskantoor
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder