Home Maison 8210 Zedelgem
Sint-Elooistraat 20
Carte

Sint-Elooistraat 20

8210 Zedelgem
429 m² Vivre
3 Chambres
€795.000
Description

* * *

Sint-Elooistraat 20 - 8210 Zedelgem - Deze prachtige, instapklare woning, gelegen op een aangelegd terrein van 756 m², biedt door zijn unieke indeling verschillende mogelijkheden om werk en wonen te combineren of 2 afzonderlijke wooneenheden te creëren.
De benedenverdieping (223 m²) heeft volgende indeling: inkomhal met apart toilet en vestiaire, lichtrijke ruime woonkamer met zit-en eethoek, maar evengoed kan gebruikt worden als praktijkruimte, aangename halfopen keuken, wasruimte, uitzonderlijke berging met ingemaakte kasten en wijnkoelkast, royale slaapkamer met ensuite badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet. Verder is er een 2e inkomhal die het mogelijk maakt een afzonderlijke ingang voor de bovenverdieping te voorzien.

Op de eerste verdieping (206 m²) kan een volledige afzonderlijke woonentiteit gecreëerd worden door de volgende indeling: overloop, ruimte waar een 2e keuken kan voorzien worden met aansluitende berging, woonkamer met zit-en eethoek, gastentoilet, wasruimte, badkamer met dubbele wastafel en ligbad, en 2 slaapkamers waarvan 1 met overdekt terras. In de hal biedt de vaste trap toegang tot een ruime zolderverdieping die verder naar wens kan ingericht te worden. Beide verdiepingen genieten van een hoge afwerkingsgraad, hebben ingemaakte kasten en bevinden zich in perfecte staat.
Het recente bouwjaar zorgt ervoor dat deze woning zeer energiezuinig is dankzij zonnepanelen, zonneboiler en waterverzachter.
Tenslotte heeft dit exclusief pand een kelder, inpandige garage, aangename, aangelegde tuin met zonnig terras en carport met opslagruimte.

Voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek ter plaatse, contacteer Sebastien op het nummer 0477 09 09 09.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 795.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
429 m2
Référence
XM8JE00D87F1
Code Agence
R82SD553C
EPC
78 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
20240129-0003125515-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
20 Mar 2024
€795.000 / Panorama Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder