Carte

Vijvers 14

8210 Zedelgem
à Vendre
350 m² Vivre
5 Chambres
Description

Ontdek deze bijzonder ruime villa, ideaal voor wie op zoek is naar een woning met praktijk- of kantoorruimte. Gelegen op een indrukwekkend perceel van 1752 m² en in een rustige omgeving met uitstekende verbindingen. De woning verwelkomt u met een ruime inkomhal, voorzien van vestiaire en gastentoilet. De grote, lichtrijke woonkamer met lees- en eethoek biedt een prachtig zicht op de tuin. De geïnstalleerde keuken met aansluitende berging maakt het plaatje compleet. De praktijk- of bureelruimte heeft een afzonderlijke ingang, ideaal voor professioneel gebruik. Op de eerste verdieping vindt u 5 slaapkamers, waarvan één met dakterras, en twee badkamers, één met ligbad en één met douche. De woning beschikt ook over een dubbele inpandige garage met extra opslagruimte, een perfect zonnig terras met tuinzicht, een ruime bergzolder, kelder, tuinberging en een extra externe garage. Deze woning biedt tal van mogelijkheden dankzij de ruime vertrekken en unieke ligging. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend bezoek contact op met Sebastien.

* * *

Vijvers 14 - 8210 Zedelgem - Bijzonder ruime villa met praktijk- of kantoorruimte gelegen op een knap perceel van 1752 m². Rustig gelegen met uitstekende verbindingsmogelijkheden. De woning omvat: ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, grote lichtrijke woonkamer met lees- en eethoek, beiden uitgevend op de tuin, geïnstalleerde keuken met aansluitende berging; praktijk- of bureelruimte met afzonderlijke ingang. Op de 1ste V.: overloop, 5 slaapkamers waarvan 1 met dakterras, badkamer met ligbad en aparte badkamer met douche. Dubbele inpandige garage met stockageruimte. Perfect zonnig gelegen terras met zicht op de tuin. Verder heeft de woning een ruime bergzolder, kelder, tuinberging en een bijkomende externe garage. Dankzij zijn mooie ruimtes en unieke ligging biedt deze woning tal van opportuniteiten. Voor verdere informatie of vrijblijvend bezoek contacteer Sebastien op het nummer 0477 09 09 09.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 660.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
350 m2
Référence
N5P7OIKWDW4V
Code Agence
R82SD449CC
EPC
641 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20231019-0003018915-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
16 Apr 2024
€660.000 / Panorama Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder