Carte

2980 Zoersel
à Vendre
168 m² Vivre
3 Chambres
Description

Betreed deze charmante gezinswoning met E-peil C in de rustige Emiel Vermeulenstraat in Zoersel. De woning biedt zowel binnen als buiten een mooie leefruimte. Het heeft namelijk een bewoonbare oppervlakte van 168 m² en staat op een riante kavel van 1.180 m², die een adembenemend uitzicht op een groene weide onthult.

Centraal gelegen nabij het centrum van Sint-Antonius is deze woning perfect voor een gezin dat houdt van rust maar nog steeds gemakkelijk toegang wilt hebben tot basisfaciliteiten zoals scholen en een bushalte. Ook het ziekenhuis is goed bereikbaar.

Binnen tref je een ruime woonkamer, ideaal voor samenkomsten en familiediners. De keuken, die grenst aan de woonkamer, is uitgerust met een modern gasvuur, heteluchtoven, microgolf en een koelkast. Voor extra comfort is er een aparte berging met douchecabine op de begane grond. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer met een comfortabel bad.

Buiten is een prachtig aangelegde tuin waar je onder prachtige bomen kan genieten van rust en stilte. Deze woning heeft een efficiënt luchtverwarmingssysteem op aardgas en is volledig asbestveilig. Het huishoudelijke afvalwater wordt daarnaast netjes behandeld via een septische put. Het vermelde aantal vierkante meters is indicatief.

Met een mix van rust en gemak, in combinatie met prachtige interne en externe leefruimtes, is dit echt een woning die je moet zien.

* * *

E-peil C ! Gezinswoning met 3 slpks en 168 m² bew. opp.Deze woning staat op een perceel van 1.180 m², waarbij de tuin een adembenemend uitzicht biedt op een stuk weiland..Ligging: deze woning bevindt zich in de Emiel Vermeulenstaat in Zoersel. Dit is een rustige straat gelegen nabij het centrum van Sint-Antonius. Alle basis faciliteiten zoals scholen, bushalte, enz. alsook het ziekenhuis zijn vlot te bereiken.Indeling: Een ruime woonkamer met zithoek en eettafel. Aansluitend bevindt zicht de keuken die is ingericht met een gasvuur, heteluchtoven, microgolf en een koelkast. Verder is er op het gelijkvloers een aparte berging met een douchecabine. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer, uitgerust met een bad. Achter het huis kan je genieten van een mooie, weelderige tuin met prachtige bomen en een fantastisch uitzicht. Hier kom je helemaal tot rust.Bijzonderheden: De woning wordt verwarmd door middel van een luchtverwarmingssysteem dat op aardgas werkt. De woning is volledig asbestveilig. Het afvalwater wordt behandeld via een septische put.
Bewoonbare opp. is indicatief

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 489.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1989
Zone habitable
168 m2
Référence
VX9QNZPNDKB6
Code Agence
130341
EPC
277 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
23 Mar 2024
€489.000 / Heylen Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder