Carte

Merelstraat 28

3520 Zonhoven
à Vendre
234 m² Vivre
1570 m² Terrain
4 Chambres
Description

Op zoek naar een prachtige woning in Zonhoven? Deze woning heeft alles wat je nodig hebt. De vier slaapkamers bieden genoeg ruimte voor het hele gezin en de knusse woonkamer is ideaal voor ontspanning en samenzijn.

De keuken, die in 2016 volledig is gerenoveerd, is een droom voor iedereen die van koken houdt. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche en dubbele wastafel en er is mogelijkheid tot het creëren van een tweede badkamer op de bovenverdieping. De handige waskamer/bergruimte maakt het dagelijkse leven makkelijker.

Duurzaamheid is ook een belangrijk kenmerk van deze woning, met 25 zonnepanelen voor een milieuvriendelijke energievoorziening. Buiten vind je een prachtig aangelegd, deels overdekt terras, ideaal voor buitenactiviteiten en ontspanning.

De ruime inpandige garage biedt plaats aan twee auto's en extra opslagruimte. De onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden is een groene oase van rust.

Deze woning is een perfecte combinatie van comfort, stijl en functionaliteit. Mis deze kans niet om je droomhuis in Zonhoven te vinden! Voor meer informatie of een bezichtiging, bel 011 52 66 73.

* * *

Merelstraat 28 - 3520 Zonhoven - PRACHTIGE WONING TE KOOP IN ZONHOVEN!

Deze woning in Zonhoven biedt alles wat je zoekt. Met 4 slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin, terwijl de gezellige leefruimte met zit- en eethoek een perfecte plek biedt voor ontspanning en samenzijn.

De keuken, volledig geïnstalleerd in 2016, is een droom voor elke kookliefhebber. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel, en op de bovenverdieping bestaat de mogelijkheid tot het creëren van een tweede badkamer. Daarnaast is er een handige waskamer/bergruimte, wat het dagelijkse leven vergemakkelijkt.

De woning is ook duurzaam uitgerust, met 25 zonnepanelen die zorgen voor een milieuvriendelijke energievoorziening. Buiten is een prachtig aangelegd terras, deels overdekt, perfect voor buitenactiviteiten en ontspanning.

Voor autoliefhebbers is er een grote inpandige garage met plaats voor twee auto's, wat ook extra opslagruimte biedt. De onderhoudsvriendelijke tuin, georiënteerd op het zuiden, is een oase van rust en groen.

Deze woning combineert comfort, stijl en functionaliteit op een unieke manier en biedt een heerlijke plek om thuis te komen. Mis deze kans niet om je droomhuis te vinden in Zonhoven!

Voor meer info of een bezichtiging bel 011 52 66 73.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 499.000
Revenu cadastral
€ 1.175
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1993
Terrain
1570 m2
Zone habitable
234 m2
Référence
IRZ3W027WLWI
Code Agence
462
EPC
274 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
3183517-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
Nee
Historique des prix
18 Apr 2024
€499.000 / ImmoW
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder