Carte

Herestraat 144

3520 Zonhoven
à Vendre
233 m² Vivre
1.528 m² Terrain
3 Chambres
Description

Welkom in deze ruime halfopen bebouwing aan de Herestraat 144 in Zonhoven, een oase van rust en comfort gelegen op een indrukwekkend perceel van 15a28. Met een bewoonbare oppervlakte van 233m2 combineert deze woning modern comfort met gezelligheid.

Dankzij de 30 zonnepanelen geniet je van duurzame energie, met nog certificaten beschikbaar voor de komende 5 jaar. De woning, uitgerust met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een bureau en een garage, is perfect voor gezinnen die waarde hechten aan ruimte en functionaliteit.

De prachtig aangelegde tuin, grenzend aan een recreatiegebied, biedt ultieme privacy en rust. De nabijheid van het centrum van Zonhoven zorgt ervoor dat voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels en supermarkten gemakkelijk bereikbaar zijn.

Diverse renovaties, waaronder het dak, de ramen en de vernieuwde achterbouw, hebben deze woning een moderne uitstraling gegeven. Deze woning is met zorg onderhouden door de huidige eigenaars en staat klaar om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Ervaar de charme van de Herestraat en maak deze woning jouw thuis. Neem contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

* * *

Herestraat 144 - 3520 Zonhoven - Stap binnen in deze halfopen bebouwing op de Herestraat 144 te Zonhoven, een ruimte van rust en comfort op een indrukwekkend perceel van 15a28. Met een bewoonbare oppervlakte van 233m2 biedt deze woning een perfecte balans tussen modern wonen en gezelligheid.

Geniet van duurzame energie met 30 zonnepanelen, waarvoor nog certificaten beschikbaar zijn voor de komende 5jaar. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een bureau ruimte en een garage is deze woning ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en functionaliteit.

De troef van de prachtig aangelegde tuin, samen met het aangrenzende recreatiegebied, biedt ultieme privacy en een vredige omgeving. Dankzij de nabijheid van het centrum van Zonhoven zijn voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkels en supermarkten gemakkelijk bereikbaar.

Renovaties, waaronder het dak, ramen en vernieuwde achterbouw, hebben deze woning gemoderniseerd. Met zorg onderhouden door de huidige eigenaars, staat deze woning klaar om een nieuw hoofdstuk te verwelkomen. Ontdek de charme van de Herestraat en maak deze woning jouw thuis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 369.000
Revenu cadastral
€ 884
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1963
Terrain
1.528 m2
Zone habitable
233 m2
Référence
MLIVZ9AT0OZW
Code Agence
5933472
EPC
489 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20231201-0003038966-RES-2
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€369.000 / Immo Idylia
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder