Carte

De Patine 81

8980 Zonnebeke
à Vendre
244 m² Vivre
524 m² Terrain
4 Chambres
Description

Ontdek deze recent gebouwde villa (2011) in Zonnebeke, gelegen op een perceel van 524 m². Deze energiezuinige woning met A-label biedt vier slaapkamers, een dubbele garage en een prachtige tuin. Het is de ideale woning voor wie comfort, luxe en ruimte zoekt.

De villa ligt in een rustige buurt, omringd door groen. Het ruime terras en de mooie tuin zorgen voor een perfecte balans tussen privacy en ontspanning.

In de woning vind je vier ruime slaapkamers. Daarnaast beschikt de woning over een dubbele garage met laadpaal en drie parkeerplaatsen, ideaal voor gezinnen en gasten.

De moderne badkamer en volledig uitgeruste keuken, die uitkomt op het terras, dragen bij aan het comfort van de woning.

De ligging van de villa is perfect voor wie houdt van rust en natuur, maar toch dicht bij alle nodige voorzieningen wil zijn. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich vlakbij.

Kortom, deze villa in Zonnebeke is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele, ruime en luxueuze woning. Dankzij de moderne voorzieningen, energiezuinigheid en ideale ligging voelt dit huis als een echte thuis.

* * *

De Patine 81 - 8980 Zonnebeke - RECENTE VILLA (2011) OP 524 M² MET 4 SLPKS, DUBBELE GARAGE EN TUIN Deze prachtige en energiezuinige villa (A-peil) in Zonnebeke is een droomwoning voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en luxe. Gelegen in een rustige buurt en omgeven door een mooie tuin en een ruim terras, biedt deze open bebouwing de perfecte combinatie van privacy en ontspanning.

SCHRIJF JE IN VOOR DE KIJKDAG: https://shorturl.at/fkFG9
ONTDEK DEZE WONING VIA ONZE VIDEO: https://youtu.be/FfoHDlppjoA

De woning werd gebouwd in 2011 en biedt 4 ruime slaapkamers, een garage voor 2 wagens met laadpaal, en 3 parkeerplaatsen is er voldoende ruimte voor het hele gezin en gasten.

De woning is voorzien van een moderne badkamer en een volledig uitgeruste keuken, die uitkomt op het terras.

De ligging van de woning is ideaal voor wie houdt van rust en natuur, maar toch dicht bij alle voorzieningen wil zijn. Met winkels, scholen en openbaar vervoer in de buurt, is deze villa de perfecte plek om te genieten van het beste van beide werelden.

Kortom, deze prachtige villa in Zonnebeke is een ideale woning voor wie op zoek is naar comfort, ruimte en een luxueuze levensstijl. Met zijn moderne voorzieningen, energiezuinigheid en ideale ligging, is dit de perfecte plek om thuis te komen.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 550.000
Revenu cadastral
€ 719
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2011
Terrain
524 m2
Zone habitable
244 m2
Référence
UGH18WHK7JUD
Code Agence
6771696
EPC
80 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
3143471
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€550.000 / Partners in Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder