Home à Vendre Maison 8980 Zonnebeke
Frezenbergstraat 39-LOT-4
Carte

Frezenbergstraat 39-LOT-4

8980 Zonnebeke
à Vendre
168 m² Vivre
279 m² Terrain
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Ontdek onze hoogwaardige nieuwbouwwoning in de Frezenbergstraat, uitgerust met vier slaapkamers, een tuin en carport. Het gelijkvloers van deze woning biedt een geïntegreerde keuken met berging, een gastentoilet, en een open eet- en leefruimte. Daarnaast is er ook een inpandige garage of carport aanwezig.

Op de eerste verdieping vind je een nachthal, badkamer, extra berging, een apart toilet en vier comfortabele slaapkamers. De afwerking van de woning wordt volgens ons standaard lastenboek uitgevoerd, maar snelle beslissers hebben nog ruime mogelijkheden om inspraak te hebben in de afwerking.

Laat je inspireren door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek aan onze kijkwoning in Torhout. Je kunt ook een virtuele tour maken via de volgende link: [link]. Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Onze enthousiaste makelaars staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact op!

* * *

Frezenbergstraat 39-LOT-4 - 8980 Zonnebeke - Kwalitatieve nieuwbouwwoning met 4 slaapkamers en tuin met carport.
Nieuwbouwproject Frezenbergstraat bestaande uit;
Het gelijkvloers wordt ingedeeld met een inpandige garage of een carport, een inkomhal, een gastentoilet, een eet- & leefruimte en een geïntegreerde keuken met berging.
Op het verdiep is er plaats voor een nachthal, een badkamer, een berging, een afzonderlijk toilet en vier slaapkamers.
De afwerking gebeurt volgens ons standaard lastenboek. De snelle beslisser heeft thans nog ruime inspraakmogelijkheden in de afwerking van de woning. Laat u overtuigen door onze kwalitatieve afwerking en plan een bezoek aan de kijkwoning te Torhout. Link virtuele tour: https://nodalview.com/nl/s/3w6MXvRsj8BRHMd-sT9PXf
Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met één van onze makelaars die u met veel enthousiasme een antwoord zullen bieden op uw vragen.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2023
Terrain
279 m2
Zone habitable
168 m2
Référence
5MIF6QCFQ68K
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder