Home à Vendre Maison 9620 Zottegem
Laurens de Metsstraat 54
Carte

Laurens de Metsstraat 54

9620 Zottegem
à Vendre
185 m² Vivre
156 m² Terrain
Description

Als je op zoek bent naar een ruime, karaktervolle herenwoning in het hart van Zottegem, dan is dit wellicht de perfecte plek voor jou! Met een indrukwekkende oppervlakte van 185m², authentieke elementen en royale kamers, is dit huis rijk aan charme en potentieel. De toegevoegde bonus van een garage en de centrale locatie dichtbij het station maken dit aanbod nog aantrekkelijker.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een uitgestrekte inkomhal van 14m². Vanaf hier leidt de linkerdeur je naar de eerste woonruimte, een open ruimte van 33m². Direct aansluitend vind je de eetkamer van 12m² en de reeds gerenoveerde keuken van 13m². Extra faciliteiten op deze verdieping zijn een berging van 6m² en een apart toilet. Al deze ruimtes kijken uit op de tuin, die je eveneens toegang biedt tot de garage, groot genoeg voor één wagen.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers van 19m² en 24m², en een badkamer van 13m², uitgerust met een douche, wastafel en toilet. Nog een verdieping hoger vind je nog eens twee slaapkamers van 16m² en 18m², evenals een extra berging of slaapkamer van 6m², waar eventueel nog een trap naar zolder kan worden geplaatst.

Tenslotte is er nog de zolder die, indien gewenst, nog verder kan worden ingericht.

Houd er rekening mee dat bij deze aankoop een renovatieverplichting geldt. De nieuwe eigenaar heeft vijf jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.

Ben je geïnteresseerd in deze prachtige herenwoning in Zottegem? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op!

* * *

Laurens de Metsstraat 54 - 9620 Zottegem - Op zoek naar een grote (185m²), karaktervolle herenwoning in centrum Zottegem? Lees dan zeker even verder!

De centrale ligging nabij het station, de authentieke elementen, ruime kamers en de aanwezigheid van een garage zijn slechts enkele troeven van deze woning.

Indeling:
- Kelder: deze woning beschikt over een kelder.
- GLV: je komt binnen in de brede inkomhal (14m²). De deur links brengt je naar de eerste woonruimte (33m²). Aansluitend bevinden zich de eetplaats (12m²) en reeds vernieuwde keuken (13m²). Verder bevinden zich nog een berging (6m²) en een apart toilet.
Deze ruimtes geven uit op de tuin, die je tevens toegang biedt tot de garage (1 wagen).
- 1steV: hier zijn 2 slaapkamers (19-24m²) en een badkamer (13m²) met douche, wastafel en toilet.
- 2eV: hier zijn 2 slaapkamers (16-18m²) en een berging/slaapkamer (6m²), die je mogelijkheid biedt om nog een trap te maken richting de zolder.
- zolder: deze woning beschikt over een zolder, die nog verder ingericht kan worden indien gewenst.

Op deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing, de koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetischt te renoveren tot energielabel D of beter.

Is dit de woning waar jij naar op zoek bent? Neem dan snel contact op!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 249.000
Revenu cadastral
€ 651
Général
Type
Maison
Terrain
156 m2
Zone habitable
185 m2
Référence
OPCUWA94AMDZ
EPC
426 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20240322-0003184505-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Woning gebouwd voor 1962
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
24 Mar 2024
€249.000 / ERA Wonen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder